Klipsch La Scala AL5

8599,00

Täyttä torvea sisältävä olohuone ystävällinen huippu kaiutin hurjan korkealla herkkyydellä. hinta yksittäiselle

  

Klipcsh Heritage Premium-sarja

Kaikki Klipsch Heritage Premium-sarjan kaiuttimet tekevät suoraan kunniaa yrityksen perustajalle Paul W. Klipschille, jonka tutkimuksiin ja käytännön toteutuksiin nämä kaiuttimet nojasivat ja edelleen nojaavat. Heritage Premium -sarjan kaiuttimien kotelot on kaikki käsin koottu Yhdysvalloissa, Arkansasissa. Jokainen Heritage-sarjan kaiutinpari on sovitettu keskenään käyttäen vain kuvioltaan yhteensopivia puuviiluja ja niiden peilikuvia.

Heritage Premium -kaiuttimet on saatavana useilla erilaisilla puuviiluvaihtoehdoilla (kirsikka, tammi, pähkinäpuu jne.) sekä korkealaatuisena satiinin mustana. Suojaritilä on eri tammi-puuviilulle (lampaanvilla)

Klipsch La Scala AL5

Klipschin toinen klassikko, alun perin ammattikäyttöön suunniteltu LaScala on sopii erinomaisesti audiofiileille, jotka etsivät Klipschornin suoritustasoa, mutta kompaktimmassa koossa. La Scala AL5 on tämän kokonaan torvilla toteutetun kaiuttimen viides inkarnaatio. Kolmitiekaiuttimessa on 25 mm kompressioajuri (K-771) polyimidikalvolla yhdessä 90° x 40° Tractrix-torven kanssa toistamassa diskantteja (> 4500 Hz). Keskialueella 5 cm fenolikalvoinen kompressioajuri (K-55-X) eksponentiaalitorvella ja bassoissa (<450Hz) 38 cm paperikartioinen bassoääninen (K-33-E) lyhyessä taitetussa torvessa.

Koivuvanerista ja mdf:stä valmistettu kotelo on aiempaa tukevampi. 105 desibelin herkkyydellä La Scalalle riittää yksikin watti reilun äänenpaineen luomiseen. La
Scala AL5 tarjoaa legendaarista Klipsch-ääntä: puhdasta, tarkkaa ja helppoa.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (+/- 4 dB): 51Hz – 20kHz
Herkkyys: 105dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max SPL: 100dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8ohm
Jakotaajuus: 450Hz ja 4500Hz
Paino: 91kg

Mitat (K x L x S): 101cm x 61cm x 64cm
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.