Klipsch Cornwall IV

4699,00

Upea yhdistelmä laajakaistaisuutta, matalaa säröä ja suuria tehoja, joista jättiläinen tunnetaan. hinta yksittäiselle

  

Klipcsh Heritage Premium-sarja

Kaikki Klipsch Heritage Premium-sarjan kaiuttimet tekevät suoraan kunniaa yrityksen perustajalle Paul W. Klipschille, jonka tutkimuksiin ja käytännön toteutuksiin nämä kaiuttimet nojasivat ja edelleen nojaavat. Heritage Premium -sarjan kaiuttimien kotelot on kaikki käsin koottu Yhdysvalloissa, Arkansasissa. Jokainen Heritage-sarjan kaiutinpari on sovitettu keskenään käyttäen vain kuvioltaan yhteensopivia puuviiluja ja niiden peilikuvia.

Heritage Premium -kaiuttimet on saatavana useilla erilaisilla puuviiluvaihtoehdoilla (kirsikka, tammi, pähkinäpuu jne.) sekä korkealaatuisena satiinin mustana. Suojaritilä on eri tammi-puuviilulle (lampaanvilla)

Klipsch Cornwall IV

Cornwall IV jatkaa Paul W. Klipschin hahmottelemalla tiellä, mihin kuuluu torvitekniikan hyödyntäminen kristallinkirkkaan mutta sopusointuisen äänen loihtimiseksi. Kolmitiekaiuttimessa on uusi 25mm titaanikalvoinen kompressioajuri (K-107-TI) diskantissa, uusi 4,5 cm keskialueen kompressioajuri (K-702) modifioidulla Tractrix/Mumps-torvella sekä paperikartioinen 38 cm bassoääninen (K-33-E) äänettömällä Tractrix- refleksiportilla.

Cornwall IV on täysin uudelleen äänellistetty uudella, Klipschorn- ja La Scala-klassikoista tutulla jyrkällä jakosuotimella ja laatukomponenteilla. Mdf-kotelon alumiinisessa liitinpaneelissa on liittimet kaksoisjohdotusta tai -vahvistusta varten.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 34Hz – 20kHz
Herkkyys: 102dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max SPL: 119dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8ohm
Jakotaajuus: 700Hz ja 5000Hz
Paino: 43kg

Mitat (K x L x S): 97cm x 64cm x 39cm
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä, tammi

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.