Klipsch Klipschorn AK6

12299,00

Klipschin maailmankartalle avittanut lippulaiva ei ole pettänyt 70 vuoteen. hinta yksittäiselle

  

Klipcsh Heritage Premium-sarja

Kaikki Klipsch Heritage Premium-sarjan kaiuttimet tekevät suoraan kunniaa yrityksen perustajalle Paul W. Klipschille, jonka tutkimuksiin ja käytännön toteutuksiin nämä kaiuttimet nojasivat ja edelleen nojaavat. Heritage Premium -sarjan kaiuttimien kotelot on kaikki käsin koottu Yhdysvalloissa, Arkansasissa. Jokainen Heritage-sarjan kaiutinpari on sovitettu keskenään käyttäen vain kuvioltaan yhteensopivia puuviiluja ja niiden peilikuvia.

Heritage Premium -kaiuttimet on saatavana useilla erilaisilla puuviiluvaihtoehdoilla (kirsikka, tammi, pähkinäpuu jne.) sekä korkealaatuisena satiinin mustana. Suojaritilä on eri tammi-puuviilulle (lampaanvilla)

Klipsch Klipschorn AK6

70 vuotta yhtäjaksoisesti tuotannossa ollut Klipschorn on kokonaan torvilla toteutettu kolmitiekaiutin, joka oli aikoinaan avainasemassa Klipschin maineen luomisessa. Viimeisimmässä AK-6-versiossaan tämä historiallinen kaiutin tarjoaa aivan uuden neodyymidiskanttielementin 25 mm polyimidikalvoisella kompressioajurilla (K-771), ensiluokkaisen johdotuksen ja täysin suljetun rakenteen, myös bassotorven osalta, joustavaa sijoittamista varten. Diskantteja (> 4500 Hz) toistaa 90° x 40° Tractrix-torvi. Keskialueella on 50 mm fenolikalvoinen kompressioajuri (K-55-X) eksponentiaalitorvella ja bassoissa (<450Hz) 38 cm paperikartioinen bassoääninen (K-33-E) takaa suljetussa eksponentiaalisessa taitetussa torvessa.

Kotelo on koivuvaneria ja mdf-levyä. Klipschorn tunnetaan elävästä äänestä, jossa on sellaista voimaa ja tunnetta, mihin vain harva kaiutin pystyy.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (+/- 4 dB): 33Hz – 20kHz
Herkkyys: 105 dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max SPL: 121dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8ohm
Jakotaajuus: 450Hz ja 4500Hz
Paino: 100kg

Mitat (K x L x S): 134cm x 80cm x 72cm
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.