Amphion Argon3LS

alk. 2000,00

Äärimmäinen yksityiskohtaisuus, laaja optimaalinen kuuntelualue ja uskomaton musikaalisuus. Hinta kpl.

  

Amphion on kasvattanut nopeasti suosiotaan maailman johtavien äänisuunnittelijoiden keskuudessa ja se sai tehtaan soveltamaan oppimaansa tietotaitoa myös kotipuolen kaiuttimiin. Amphionin mielestä musiikkinautintoon tähtäävien kotikaiuttimien ei tulisi laadullisesti erota studiomonitoreista. Tätä lähestymistapaa käytettiin Argon3LS-lattiakaiuttimeen. Argon3LS-kaiuttimissa on kaikki samat ominaisuudet kuin studiokaiuttimissa, kuten kolmiulotteinen äänikuva, äärimmäinen yksityiskohtaisuus, laaja optimaalinen kuuntelualue ja uskomaton musikaalisuus.

Argon3LS-kaiuttimissa on korkean resoluution diskantti, mikä toimii saumattomasti kevyen ja jämäkän, alumiinisen bassoelementin kanssa. Tyypillinen Amphionin alhainen 1600 Hz -jakotaajuus luo äänilähteen ihmisen kuulolle kaikista kriittisimmässä taajuudessa, samalla kun suuntain luo laajan ja jopa huoneen täyttävän äänikuvan, jolloin optimaalinen kuuntelualue ei ole sijoittunut pelkästään keskelle, vaan tarjoaa tasalaatuisen musiikkinautinnon koko huoneen alalla.

Passiivisia radiaattoreita käyttäessään Amphion eliminoi refleksiputkia käyttävien kaiuttimien ongelmat. Tämän ansiosta kaiuttimet voi nyt asettaa myös lähelle seinää, tai jopa ikkunoita, ja silti aikaansaadaan hallittu, sointuisa basso ja uskomattoman puhdas ja luonnolliselta kuulostava keskialue. Argon3LS-kaiuttimissa on kasvatettu sisätilaa entisestään, jonka ansiosta kaiutin toistaa huomattavankin alhaisia taajuuksia. Näin kuuntelijan on mahdollista fyysisestikin paremmin kokea yhteyttä musiikkiin.

Hyvällä suunnittelulla tuote on saatu pidettyä sähköisesti yksinkertaisena. Tuloksena ei ole pelkästään korkeampi resoluutio, vaan myös lisääntynyt selkeys ja tasapaino alhaisilla voimakkuuksilla kuunnellessa, antaen Amphionia kuuntelevan nauttia kaiuttimista niinäkin hetkinä, kun toiset joutuvat jo turvautumaan kuulokkeisiin. Erityinen huomio akustiseen suunnitteluun on viimeistelty käyttämällä kaiuttimissa huippulaatuisia komponentteja. Uusissa Argon3LS-lattiakaiuttimissa on hopeapäällysteinen, puhtaasta kuparista tehty sisäjohdotus ja Argento Audion liittimet, jotka tarjoavat virheettömän signaalin kulun.

Argon3LS-lattiakaiuttimet tarjoavat sinulle hienostuneen kuuntelukokemuksen, paljastaen yksityiskohtia ja nyansseja joita et ole ennen kuullut. Argon3LS tuo musiikin sinulle niin kuin tuottaja ja artisti sen tarkoittivat.

Toimintaperiaate: 2-tie, passiivinen radiaattori
Diskanttielementti: 1″ titaani
Keski- / bassoelementti: 6,5″ alumiini
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 Ω
Herkkyys: 85 dB
Taajuusvaste: 22 – 25 000 Hz
Vahvistinsuositus: 30 – 150 W
Mitat (h x w x d): 968 x 191 x 305 mm
Paino: 22 kg
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä
Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.