Dynaudio Emit 20

950,00

Dynaudion tinkimätön suunnittelu ja Evoke-sarjasta tunnettu Cerotar-diskantti suuressa jalustakaiuttimessa. hinta parille.

  

Dynaudio Emit 20

Hämmästyttävää suorituskykyä

Emit 20 on korkealuokkainen jalustakaiutin, jonka teknologia on peräisin Dynaudion arvostetuista Evoke, Contour i ja Confidence-sarjoista. Se tarjoilee huiman yhdistelmän musikaalista tarkkuutta ja dynaamista voimaa pieniin ja keskisuuriin tiloihin. Huipputeknologiaa hyödyntävä audiofiilitasoinen kaiutin käsittämättömän pienellä rahalla.

Emit 20 kaiuttimen 18 senttisessä basso/keskiäänisessä on käytössä tuplamagneetit paremman liikehallinnan ja herkkyyden aikaansaamiseksi, joka on kuultavissa tarkempana matalien taajuuksien toistona ja selkeämpänä keskialueen erotteluna. Ääni on myös aina tasapainoinen ja puhdas, kuuntelit sitten hiljaisella tai kovalla äänenvoimakkuudella.

Evoke-sarjasta tuttu Emit 20:n ”Cerotar-diskantti” on 28 millinen tekstiilikalotti. Sen yksityskohtaisen tarkka ja avoin ääni lumoaa aiheuttamatta kuunteluväsymystä. Tanskalaiseen tyyliin Emit 10 on muotoilultaan ja viimeistelyltään vähäeleisen kaunis. Etuverkot kiinnittyvät magneeteilla ja suojaavat kaiutinelementtejä lasten uteliailta sormilta.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 86dB
Tehonkesto: 160W
Impedanssi: 6 Ohmia
Taajuusvaste (+/-3dB): 53Hz – 25kHz
Kotelon toimintaperiaate: refleksi (takana)
Jakotaajuus: 3800Hz
Keskiäänet/basso: 18cm MSP-kartio
Diskantti: 28mm Cerotar
Paino: 10,32kg

Koko (L x K x S): 205,1 x 370 x 311,5 mm

Viimeistelyvaihtoehdot: musta, valkoinen ja pähkinä

 

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.