PMC SE-sarja, MB2 XBD SE

55995,00

MB2 XBD SE on MB2SE-mallin jatkettu versio, todellinen referenssitason monitori, pari

  

PMC:n SE-sarjan highend kolmitie-referenssimonitoreissa (IB2, MB2, MB2 XBD & BB5) yhdistyy brittiläinen puusepäntyö ja huippuluokan akustinen tutkimus sekä tuotekehitys. Musiikinrakastajat pääsevät nauttimaan näiden PMC:n erikoismallien entistäkin paremmasta musikaalisesta äänentoistosta sekä ainutlaatuisesta ja upeasta ulkoasusta. SE-sarjan suunnittelutyö on tehty pikkutarkasti täysin uusilla standardeilla ja laatutasolla. Uudenlaiset sisäiset tuennat ja tietokonemallinnetut elementin rungot sekä erikoissuunnitellut näille kaiuttimille viritetyt jalustat, ovat vain osa näiden viimeisen päälle toteutettujen kaiuttimien hienouksista. Kaikki SE-sarjan osat ja elementit on suunniteltu tuomaan kuulija entistäkin lähemmäksi aitoa musiikkiesitystä.

SE-sarja on saatavana myös aktiiviversioina. Passiiviversiot toimivat aina optimaalisesti valitulla vahvistimella. Aktiiviversiot vievät kaiuttimet ihan uudelle tasolle. Vahvistinosa on tarkasti räätälöity kaiuttimen erikoisvaatimuksille ja tehontarpeelle ja on suoraan kytketty elementeille äärimmäisen tarkan kontrollin ja hyötysuhteen aikaansaamiseksi. Tämä menetelmä lisää kaiuttimen dynamiikkaa ja erottelukykyä, parantaa transienttitoistoa sekä yleistä äänen luonnollisuutta. Aktiiviversiot voidaan myös säätää ja kalibroida kuunteluhuoneen ja henkilökohtaisten äänimieltymysten mukaisiksi.

MB2 XBD SE on MB2SE-mallin ’jatkettu versio’, todellinen referenssitason monitori, joka mahdollistaa suuremman dynamiikan sekä vielä alemmas ulottuvan tarkan bassotoiston.

Kaikki SE-sarjalaiset on saatavina myös aktiiviversioina erikoistilauksesta

Lataa SE-sarjan esite

OMINAISUUDET

Viimeistelyt: Pähkinäpuu, Amarone, Diamond Black, tammi
Täydentävät tuotteet: BB5 SE, MB2 SE, IB2 SE
Jakotaajuus: 380Hz, 3.8kHz
Ulkomitat: K 1350mm x L 380mm x S 535mm + piikit 50mm
Bassoelementti: 2x 310mm Radial
Keskialue-elementti: 75mm PMC75 SE
Diskanttielementti: 27mm Sonoflex soft dome
Tehollinen ATL™-pituus: 3m + 3m
Taajuusalue: 18Hz–25kHz
Impedanssi: 4ohm
Herkkyys: 91dB / 1W / 1m
Massa: 116kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.