Dynaudio Evoke 50

4800,00

Dynaudion ajaton look uusilla huippuluokan elementeillä, loppuunasti mietityssä kotelossa. hinta parille.

  

Dynaudio Evoke 50

Vaikuttavat lattiakaiuttimet

Ihan sama käytätkö Evoke 50 kaiuttimia musiikin kuunteluun tai elokuvien katseluun, on kokemus joka tapauksessa eeppinen ja ikimuistoinen. Evoke 50 on täysiverinen koko taajuusalueen valtavalla dynamiikalla toistava tyylikkäästi muotoiltu kolmitiekaiutin.

Dynaudio on kehittänyt kokoistaan suuremmalta kuulostavia, miellyttävän ja musikaalisen äänen omaavia kaiuttimia jo yli 40 vuotta. Tanskalainen valmistaja eroaakin useimmista kilpailijoistaan siten, että he eivät käytä alihankkijoilta ostettuja elementtejä vaan ovat alusta asti suunnitelleet ja valmistaneet ne itse. Ainostaan tällä tavalla voidaan taata tuotteiden pitkäaikainen luotettavuus, varaosien saatavuus ja tietysti paras mahdollinen äänenlaatu, jossa kaiuttimen kaikki osaset toimivat saumattomasti yhdessä saman tavoitteen eteen.

Basso-elementteinä Evoke 50 kaiuttimessa on pari uusia pitkäiskuisia 18cm Esotec+ -elementtejä, joiden on puhekelat ovat alumiinia, ripustus Nomexia ja kartiot Dynaudion kehittämää MSP materiaalia. 15-senttinen keskiäänielementti lainaa paljon Contour-sarjasta ja siinä käytetään voimakasta neodymium-magneettia, 0,4mm paksua MSP-kartiota sekä Dynaudion ainutlaatuista alumiinista puhekelaa.

Basso- ja diskanttielementeissä erittäin voimakkaat keraamiset Ferrite+ -magneetit. Kuten muissakin sarjan tuotteissa, myös Evoke 50 kaiuttimessa käytetään uutta Cerotar-diskanttielementtiä, joka on pintakäsitelty 28mm tekstiilikalotti. Se perustuu laajasti palkitun Special Forty-mallin ja Confidence-sarjan elementteihin. Diskanttikalotin sisällä on Dynaudion kehittämä ”Hexis”- sisäkalotti, joka minimoi resonansseja ja vähentää korkeiden taajuuksien värittymiä.

Evoke 50 on saatavilla neljällä eri viimeistelyllä: kiiltävä musta, kiiltävä valkoinen, pähkinä ja vaalea puu. Uudet lakkausmenetelmät mahdollistavat korkealuokkaisen lasipintaa muistuttavan viimeistelyn. Puuversioissa käytetään aitoja puuviiluja, jotka antavat kaiuttimille lämpimän ja luonnollisen vaikutelman.

Evoke-sarjan kaiuttimet ovat tanskalaista muotoilua hienoimmillaan: yksinkertaista, minimalistista, ajatonta ja funktionaalista.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 87dB/1W/1m
Tehonkesto: 260W
Impedanssi: 4 Ohmia
Taajuusvaste: 35Hz – 23kHz
Kotelon toimintaperiaate: refleksiaukko kaiuttimen takana
Jakosuodin: kolmitie
Jakotaajuudet: 430/3500Hz
Basso: 2 x 18cm MSP-kartio
Keskiääni: 15cm MSP
Diskantti: 28mm Cerotar Hexis
Paino: 26,9kg

Koko (L x K x S): 305 x 1162 x 373mm

Viimeistelyvaihtoehdot: kiiltävä musta, kiiltävä valkoinen, pähkinä ja blond wood

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.