Dynaudio Emit 30

1500,00

Dynaudion tinkimätön suunnittelu ja Evoke-sarjasta tunnettu Cerotar-diskantti pienessä lattiakaiuttimessa. hinta parille.

  

Dynaudio Emit 30

Vaikuttava lattiakaiutin musiikille ja elokuville Emit 30 on täydellinen ratkaisu musiikin kuunteluun tai monikanavajärjestelmiin niin keskisuuriin kuin isoihinkin huoneisiin. Jos etsit lisää auktoriteettia kuunteluelämyksiisi, olet löytänyt sen. Emit 30 on kompakti lattiakaiutin, joka on suunniteltu tekemään vaikutus niin musiikki- kuin elokuvakäytössäkin.

Emit 30 käyttää samaa 14 senttistä basso/keskiääni-elementtiä kuin pikkuvaljensä Emit 10, mutta tuplattuna syvempien matalien taajuuksien ja paremman keskiäänien tarkkuuden aikaansaamiseksi. Elementit ovat Dynaudion itsensä suunnittelemia ja valmistamia. Ne ovat täynnä nerokkaita teknisiä ratkaisuja ja korkealaatuisia materiaaleja.

Kaiutinelementit ovatkin yksi merkittävimpiä syitä Dynaudion menestykseen ja etumatkaan kilpailijoihinsa nähden. Emit 30 kaiuttimen basso/keskiäänisessä käytetään tuplamagneetteja paremman liikkeenhallinnan ja herkkyyden aikaansaamiseksi, joka on kuultavissa tarkempana bassotoistona ja selkeämpänä keskialueen erotteluna. Ääni on myös aina tasapainoinen ja puhdas, kuuntelit sitten hiljaisella tai kovalla äänenvoimakkuudella.

Suoraan Evoke-sarjasta otettu ”Cerotar-diskantti” on 28 millinen tekstiilikalotti. Se tarjoaa yksityskohtaisen ja avoimen äänen aiheuttamatta kuunteluväsymystä. Kotelot ovat tanskalaista muotoilua parhaimillaan; vähäeleistä, funktionaalista ja ajattoman tyylikästä. Etuverkot kiinnittyvät magneeteilta ja suojaavat kaiutinelementtejä uteliailta pikkusormilta ja huolimattomilta aikuisilta.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 87dB
Tehonkesto: 180W
Impedanssi: 4 Ohmia
Taajuusvaste (+/-3dB): 44Hz – 25kHz
Kotelon toimintaperiaate: 2 x refleksi (takana)
Jakotaajuudet: 1000/3550Hz
Keskiäänet/basso: 14cm MSP-kartio
Basso: 14cm MSP-kartio
Diskantti: 28mm Cerotar
Paino: 15,53kg

Koko (L x K x S): 170 x 900 x 271,5 mm

Viimeistelyvaihtoehdot: musta, valkoinen ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.