PMC SE-sarja, IB2 SE

27995,00

IB2 välittää musiikin tunnetta tavalla, joka ilahduttaa vaativintakin audiofiilia ja musiikinystävää, pari

  

PMC:n SE-sarjan highend kolmitie-referenssimonitoreissa (IB2, MB2, MB2 XBD & BB5) yhdistyy brittiläinen puusepäntyö ja huippuluokan akustinen tutkimus sekä tuotekehitys. Musiikinrakastajat pääsevät nauttimaan näiden PMC:n erikoismallien entistäkin paremmasta musikaalisesta äänentoistosta sekä ainutlaatuisesta ja upeasta ulkoasusta. SE-sarjan suunnittelutyö on tehty pikkutarkasti täysin uusilla standardeilla ja laatutasolla. Uudenlaiset sisäiset tuennat ja tietokonemallinnetut elementin rungot sekä erikoissuunnitellut näille kaiuttimille viritetyt jalustat, ovat vain osa näiden viimeisen päälle toteutettujen kaiuttimien hienouksista. Kaikki SE-sarjan osat ja elementit on suunniteltu tuomaan kuulija entistäkin lähemmäksi aitoa musiikkiesitystä.

SE-sarja on saatavana myös aktiiviversioina. Passiiviversiot toimivat aina optimaalisesti valitulla vahvistimella. Aktiiviversiot vievät kaiuttimet ihan uudelle tasolle. Vahvistinosa on tarkasti räätälöity kaiuttimen erikoisvaatimuksille ja tehontarpeelle ja on suoraan kytketty elementeille äärimmäisen tarkan kontrollin ja hyötysuhteen aikaansaamiseksi. Tämä menetelmä lisää kaiuttimen dynamiikkaa ja erottelukykyä, parantaa transienttitoistoa sekä yleistä äänen luonnollisuutta. Aktiiviversiot voidaan myös säätää ja kalibroida kuunteluhuoneen ja henkilökohtaisten äänimieltymysten mukaisiksi.

Yksikään toinen saman kokoluokan kaiutin ei kilpaile IB2:n kanssa äänellisessä läpikuultavuudessa tai dynamiikassa. Legendaarisen PMC74-keskiäänielementin ja mahtavan 10-tuumaisen tasoelementin kombinaatio välittävät musiikin tunnetta tavalla, joka ilahduttaa vaativintakin audiofiilia ja musiikinystävää. IB2:n juuret ovat ammattistudioissa, joissa se on muodostunut referenssiksi maailman johtavien musiikintekijöiden keskuudessa – esimerkkeinä Kraftwerk, johtava japanilainen JVC-studio, sekä berliiniläinen Teldex, joka tekee äänityksiä Deutsche Grammophon -levymerkille.

Kaikki SE-sarjalaiset on saatavina myös aktiiviversioina.

Lataa SE-sarjan esite

OMINAISUUDET

Viimeistelyt: Pähkinäpuu, Amarone, Diamond Black, tammi
Jakotaajuus: 380Hz, 3.8kHz
Ulkomitat: K 740mm x L 330mm x S 485mm
jalusta K 486mm (+50mm piikit) x L 326mm x S 438mm
Bassoelementti: 250mm hiilikuitu & Nomex Piston
Keskialue-elementti: 75mm PMC75 SE
Diskanttielementti: 27mm Sonoflex soft dome
Tehollinen ATL™-pituus: 2.4m
Taajuusalue: 25Hz–25kHz
Impedanssi: 4ohm nimellinen
Liitännät: 3 paria 4mm liittimiä (triamp tai triwire)
Herkkyys: 89dB / 1W / 1m
Massa: 49kg (jalusta 13kg)

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.