Dynaudio Evoke 20

2250,00

Dynaudion ajaton look uusilla huippuluokan elementeillä, loppuun asti mietityssä kotelossa. Hinta parille.

  

Dynaudio Evoke 20

Suorituskykyinen jalustakaiutin

Tanskalainen Dynaudio on kehittänyt kokoistaan suuremmalta kuulostavia, miellyttävän ja musikaalisen äänen omaavia kaiuttimia jo yli 40 vuotta. Dynaudio eroaa useimmista kilpailijoistaan siten, että he eivät ole koskaan käyttäneet alihankkijoilta ostettuja elementtejä vaan ovat alusta asti suunnitelleet ja valmistaneet ne itse. Heidän elementtinsä ovatkin erittäin haluttuja ja käytössä useilla alan arvostetuimmilla kaiutinmerkeillä. Valmistamalla ja suunnittelemalla omat elementit voidaan taata tuotteiden pitkäaikainen luotettavuus, varaosien saatavuus ja tietysti paras mahdollinen äänenlaatu, jossa kaiuttimen kaikki osaset on räätälöity toimimaan saumattomasti yhdessä.

Evoke 20 on täysikokoinen korkean resoluution ja suuren dynamiikan jalustakaiutin, joka on suunniteltu toimimaan melkein minkä kokoisessa tilassa tahansa.

Basso/keskiääni-elementtinä Evoke 20 kaiuttimessa on uusi pitkäiskuinen 18 senttinen Esotec+ -elementti, jonka on puhekela on alumiinia ja kartio Dynaudion kehittämää MSP materiaalia. Sekä basso- ja diskanttielementeissä käytetään erittäin voimakkaita keraamisia Ferrite+ -magneetteja.

Evoke 20 kaiuttimessa käytetään uutta Cerotar- diskanttielementtiä, joka on pintakäsitelty 28mm tekstiilikalotti. Se perustuu laajasti palkitun Special Forty-mallin ja Confidence- sarjan elementteihin. Diskanttikalotin sisällä on Dynaudion kehittämä ”Hexis”-sisäkalotti, joka minimoi resonansseja ja vähentää korkeiden taajuuksien värittymiä.

Evoke 20 on saatavilla neljällä eri viimeistelyllä: kiiltävä musta, kiiltävä valkoinen, pähkinä ja vaalea puu. Uudet lakkausmenetelmät mahdollistavat lasimaisen sileän pinnan. Puuversioissa käytetään aitoja puuviiluja, jotka antavat kaiuttimille lämpimän ja luonnollisen vaikutelman.

Evoke-sarjan kaiuttimet ovat tanskalaista muotoilua hienoimmillaan: yksinkertaista, minimalistista, ajatonta ja funktionaalista.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 86dB/1W/1m
Tehonkesto: 180W
Impedanssi: 6 Ohmia
Taajuusvaste: 40Hz – 23kHz
Kotelon toimintaperiaate: refleksiaukko kaiuttimen takana
Jakosuodin: kaksitie
Jakotaajuus: 3200Hz
Basso/keskiääni: 18cm MSP-kartio
Diskantti: 28mm Cerotar Hexis
Paino: 9,9kg

Mitat (L x K x S): 215 x 380 x 317mm

Viimeistelyvaihtoehdot: musta, valkoinen ja pähkinä

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design SQ400 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 155 euroa.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0561/1506/9094/products/FetchImage_0b412d95-ae60-475d-a6cf-537a028eb9cb_498x409.jpg?v=1632830303

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.