Dynaudio Emit 50

2000,00

Dynaudion tinkimätön suunnittelu ja Evoke-sarjasta tunnettu Cerotar-diskantti suuressa lattiakaiuttimessa. hinta parille.

  

Dynaudio Emit 50

Voimaa ja kokoa

Pari lattiakaiuttimia tekee vaikutuksen jo silkalla olemuksellaan, puhumattakaan niiden syvästä, iskevästä ja voimakkaasta bassotoistosta. Emit 50 tekee kaiken tämän hienostuneesti ja yllättävän edulliseen hintaan. Nämä kaiuttimet eivät jää huomaamatta, ne täyttävät isonkin tilan äänellä, joka on puhdas, musikaalinen ja aina täydellisessä kontrollissa.

Sen kaksi 18 senttistä bassoelementtiä, 15 senttinen keskiääninen ja 28 millinen tekstiili-diskantti on viritetty tuottamaan olohuoneeseesi särötön ja koko taajuusalueen toisto elokuvateatterin äänenvoimakkuuksilla Emit 50 käyttää samaa 18 senttistä basso-elementtiä kuin pikkuveljensä Emit 20, mutta tuplattuna syvempien ja tarkempien matalien taajuuksien ja kovemman äänenpaineen saavuttamiseksi.

Elementit ovat Dynaudion itsensä suunnittelemia ja valmistamia. Ne ovat täynnä nerokkaita teknisiä ratkaisuja ja korkealaatuisia materiaaleja. Kaiutinelementit ovatkin yksi merkittävimpiä syitä Dynaudion menestykseen ja etumatkaan kilpailijoihinsa nähden.

Emit 50 kaiuttimen bassoelementeissä on tuplamagneetit paremman liikkeenhallinnan ja herkkyyden aikaansaamiseksi, joka on kuultavissa tarkempana matalien taajuuksien toistona ja selkeämpänä erotteluna. Ääni on myös aina tasapainoinen ja puhdas, kuuntelit sitten hiljaisella tai kovalla äänenvoimakkuudella.

Keskiäänielementti on suunniteltu vartavasten Emit 50-mallia varten ja se lainaa paljon Evoke- ja Contour-sarjojen teknologiasta. Sen vahvuuksia ovat nopeus ja tarkkuus, jotka ovatkin juuri se mitä tarvitaankin toistamaan vaikkapa lauluäänen tai jousisoittimien nyansseja ja sävyjä.

Suoraan Evoke-sarjasta otettu ”Cerotar-diskantti” on 28 millinen tekstiilikalotti. Se tarjoaa yksityskohtaisen ja avoimen äänen aiheuttamatta kuitenkaan kuunteluväsymystä.

Kotelot ovat tanskalaista muotoilua aidoimmillaan ja parhaimillaan; vähäeleistä, funktionaalista ja ajattoman tyylikästä. Etuverkot kiinnittyvät magneeteilta ja suojaavat kaiutinelementtejä uteliailta pikkusormilta ja huolimattomilta aikuisilta.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 86dB
Tehonkesto: 240W
Impedanssi: 4 Ohmia
Taajuusvaste (+/-3dB): 33Hz – 25kHz
Kotelon toimintaperiaate: 2 x refleksi (takana)
Jakotaajuudet: 540/4400Hz
Basso: 2 x 18cm MSP-kartio
Keskiääni: 15cm MSP-kartio
Diskantti: 28mm Cerotar
Paino: 25,96kg

Koko (L x K x S): 205 x 1140 x 311,5 mm

Viimeistelyvaihtoehdot: musta, valkoinen ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.