Dynaudio Emit 25c

680,00

Dynaudion tinkimätön suunnittelu ja Evoke-sarjasta tunnettu Cerotar-diskantti huippu keskikaiuttimessa.

  

Dynaudio Emit 25c

Laatua huokuva keskikaiutin

On sanottu, että ääniraita on 80% elokuvakokemuksesta. Keskikaiutin on elokuvaäänen toistamisen tärkeimpiä komponentteja. Se ei ole ainoastaan vastuussa kaikesta elokuvan dialogista vaan ankkuroi stereokuvaan myös muut merkittävät äänitehosteet ja musiikin niin, että ne ovat selkeästi kuultavissa myös sohvan laidalta. Emit 25C sulautuu muiden Dynaudio Emit-sarjan kaiuttimien kanssa saumattomasti yhteen luoden niin luonnollisen ja tasapainoisen stereovaikutelman, että yhdistelmää voidaan käyttää elokuvaäänen lisäksi myös vaativaan monikanavaisten musiikkitallenteiden kuunteluun.

Emit 25C on käytännössä kyljelleen käännetty Emit 30, samoilla elementeillä, samalla jakosuotimella, vain eri kotelossa ja eri refleksi-virityksellä. Kaiuttimen basso/keskiäänisessä on tuplamagneetit paremman liikkeenhallinnan ja herkkyyden aikaansaamiseksi, joka on kuultavissa tarkempana matalien taajuuksien toistona ja selkeämpänä keskialueen erotteluna, joko onkin elintärkeää kun kyseessä on puhetta toistava keskikaiutin. Ääni on myös aina tasapainoinen ja puhdas, oli kyseessä iltamyöhällä katsottu Bergmanin elokuva tai Bruckheimerin uusin kesäleffa korvia huumaavalla äänenvoimakkuudella.

Suoraan Evoke-sarjasta otettu ”Cerotar-diskantti” on 28 millinen tekstiilikalotti. Se tarjoaa yksityskohtaisen ja avoimen äänen aiheuttamatta kuunteluväsymystä.

Emit 25C:n kehtaa laittaa olohuoneen näkyvimmälle paikalle, se on tanskalaista muotoilua parhaimillaan; vähäeleistä, funktionaalista ja ajattoman tyylikästä. Etuverkot kiinnittyvät
magneeteilta ja suojaavat kaiutinelementtejä uteliailta pikkusormilta ja huolimattomilta aikuisilta.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 87dB
Tehonkesto: 180W
Impedanssi: 4 Ohmia
Taajuusvaste (+/-3dB): 53Hz – 25kHz
Kotelon toimintaperiaate: 2 x refleksi (takana)
Kakotaajuudet: 1000/3500Hz
Keskiääni/basso: 14cm MSP-kartio
Basso: 14cm MSP-kartio
Diskantti: 28mm Cerotar
Paino: 10,98kg

Koko (L x K x S): 550 x 170,1 x 271,5 mm

Viimeistelyvaihtoehdot: musta, valkoinen ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 4c5f3743ed39-2 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.