Gradient 5.2

alk. 1300,00

Gradient Five on pitkällisten kuuntelukokeiden ja mittausten tulos, kpl

  

Gradient Five yhdistää teknisen huippuosaamisen, korkealuokkaiset materiaalit ja suomalaisen käsityön kompaktiksi 2-tie kaiuttimeksi. Pelkistetty, ajattomasti muotoiltu kaiutin on ilo silmälle ja korvalle vuosikymmeniksi eteenpäin.

RÄÄTÄLÖITY TAAJUUSVASTE Gradient Five on pitkällisten kuuntelukokeiden ja mittausten tulos. Vapaakenttä- ja tehovaste on optimoitu tuottamaan tasapainoinen, vaivattomasti kuunneltava ja irtonainen ääni. Gradientin kehittämän passiivisäteilijän ansiosta kaiuttimen bassotoisto ulottuu yllättävän alas pysyen silti hal litun napakkana.

YKSIPISTESÄTEILIJÄ Gradient Five:ssa käytetään Gradientin ja norjalaisen Seasin yhdessä kehittämää koaksiaalista
erikoiselementtiä, joka on tuttu Gradientin lattiakaiutinmalleista. Samankeskinen rakenne tuottaa tasaisen taajuustoiston laajalle alueelle. Yksipistesäteilijän stereokuva on tarkka ja äänitteen tilavaikutelmat kuuluvat hyvin.

HELPPO SIJOITTAA Keskeisen rakenteensa ansiosta Gradient Five voidaan sijoittaa niin pysty- kuin vaakatasoon, myös lähes kiinni seinään. Niinpä kaiutin toimii erinomaisesti vaikkapa kirjahyllyssä tai seinälle asennettavassa hyllytasossa.

MYÖS KOTITEATTERIIN Korkealuokkainen monikanavajärjestelmä voidaan rakentaa käyttämällä pelkästään Gradient Five –
kaiuttimia pää- ja keskikaiuttimina edessä, takana ja sivuilla. Koska samaa koaksiaalista teknologiaa käytetään myös Gradient muissa kaiutinmalleissa, samanlaiset vaiheominaisuudet mahdollistavat Gradient Five:n yhdistämisen Gradientin lattiakaiuttimiin parhaimman mahdoll isen monikanavajärjestelmän rakentamiseksi.

HELPPO KUORMA VAHVISTIMELLE Gradient Five:n nimell isimpedanssi on kahdeksan ohmia ja impedanssikäyrän minimiarvo 7 ohmia. Se on helppo kuorma vahvistimelle. Tehoksi suositellaan 20-1 50 W/kanava. Tehontarve riippuu kuuntelutilan koosta, jälkikaiunta-ajasta ja kuunteluvoimakkuudesta.

KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY Gradient Five:n kotelo on valmistettu massiivikoivusta käsityönä Suomessa. Kotelon etu- ja takaseinämät ovat vankkaa suomalaista koivuvaneria, joka on pinnoitettu uudella italialaisella Fenix NTM® -nanolaminaatilla*. Fenix NTM® on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Täysin matta nanopinta ei ole pelkästään upean näköinen, vaan myös kulutusta kestävä ja helppohoitoinen.

Tekniset tiedot

Taajuusvaste: 60…20000Hz +/-2dB, 45Hz -6dB
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 86dB/2,83V/1 m
Vahvistinsuositus: 20…150W
Elementit: 1 x 176mm lasikuitu-keskiääni, 1 x 25mm koaksiaalinen alumiini-dome, 140mm x 200mm passiivisäteilijä
Jakotaajuus: 2800Hz
Liitännät: Naparuuvi
Viimeistely: Lakattu, massivikoivusta valmistettu kotelo, jossa etu- ja takaseinässä musta tai valkoinen Fenix NTM® – nanopinta.
Mitat (LKS): 324 x 200 x 220mm (vaaka-asennossa)
Paino: 6 kg

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design SQ400 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 155 euroa.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0561/1506/9094/products/FetchImage_0b412d95-ae60-475d-a6cf-537a028eb9cb_498x409.jpg?v=1632830303

 

 

Merkki

Liitännät

Neutrik speakON, naparuuvit

Johdon pituus

3m, 5m, ei piuhaa

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.