Harbeth Compact 7ES-3 XD

3699,00

Huippu elementeillä, sekä vertaansa vailla olevalla jakosuotimella varustettu klassikko, joka on koettava. Hinta parilta.

  

Luonnollisen musiikintoiston ikoni

Harbeth on valmistaja, joka ei turhan tiheään uudista kaiutinmallistoaan. Siihen on kaksi painavaa syytä. Harbeth kaiuttimet ovat alkuperäiseltä suunnittelultaan ja toteutukseltaan niin onnistuneita, että täyttävät vaativankin musiikinkuuntelijan vaatimukset vielä tänä päivänäkin kuten valmistajan alkutaipaleellakin yli 40 vuotta sitten. Toinen syy miksi Harbeth ei turhia hötkyile on se, että harvinaisesti valmistajan kaikki mallit nauttivat klassikko-statusta ja niihin syvästi ihastuneet fanit eivät ikinä hyväksyisi muutoksia, jotka veisivät äänenlaatua millään alueella aavistustakaan väärään suuntaan.

Joten kun Harbeth tuo markkinoille uudistetun malliston kannattaa todellakin höristää korviaan, sillä luvassa on jotain aidosti ja syvällisesti ennen kuulumatonta säilyttäen kuitenkin kaiken sen mitä rakastit näiden klassikoiden edellisissä versioissa. Uusitut kaiuttimet ovat saaneet mallimerkintänsä perään lisäkirjaimet XD, joka on lyhenne sanoista ”Extended Definition” viitaten malliston vieläkin parempaan tarkkuuteen ja erottelukykyyn.

Harbeth C7 kaiuttimet tunnetaan niiden hämmästyttävän luonnollisesta sointitasapainostaan, sävyjen rikkaudesta ja elävästä dynamiikastaan. Mallin viimeisin päivitys C7ES-3 XD vie kuunteluelämyksen uudelle tasolle. Perusteellisen uudistuksen kokenut jakosuodin lisää toiston tarkkuutta, bassojen erottelukykyä ja stereokuvan kolmiulotteisuutta vielä entisestään menettämättä mitään sen tarunhohtoisesta keskialueen toistosta. C7ES-3 XD:n kyky luoda elävä, hengittävä ja sävykäs musiikkiesitys kuuntelijan eteen on poikkeuksellinen hintaluokasta riippumatta.

Tämän vuoksi Harbeth C7ES-3 XD onkin monille se lopullinen kaiutin, joka pysyy vaikka muut laitteet vuosien mittaan vaihtuisivatkin.

 

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskantti: 25 mm ferronestejäähdytetty
Bassoelementti: 200 mm RADIAL2
Toistoalue: 45 – 20 000 Hz ±3 dB
Minimi-impedanssi: 6 ohmia, helppo kuorma
Herkkyys: 86 dB
Vahvistinsuositus: 25–150 W
Mitat (l x k x s): 273 x 520 x 305 mm
Paino: 13,2 kg
compact7_väri

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design QS104 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 649 euroa.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.