Audiovector R3 Avantgarde

alk. 9270,00

R3 Avantgarde lattiakaiutin. Audiovectorin omalla AMT-diskantilla varustettu suorituskykyinen ja siro lattiakaiutin

  

Audiovector R3 Avantgarde -lattiakaiutin

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelon sisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.
R-malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, ”livemäisen” äänikuvan.

Edullisempaan Signature-versioon verrattuna, Avantgarde-mallissa käytetään Audiovectorin omaa AMT (Air Motion Transformer) -diskanttia, keskiäänielementti on laadukkaampi, täysin uusi Audiovectorin itse suunnittelema kaksoiskartiorakenteinen hiilikuituelementti vaiheplugilla, kuten myös kaiuttimen basso-elementti. Lisäksi jakosuodinkomponentit ovat astetta laadukkaampia.

Takapaneelissa sijaitsevat kaiutinterminaalit ovat Audiovectorin omaa tuotantoa. Ne ovat erittäin laadukkaat ja helposti myös käsin kiristettävät, toki liittimeen sopii sekä banaani- että haarukkaliitin. Kaiutin on kaksoisjohdotettavissa.

Uusittu, myös takaapäin erittäin tyylikäs jalka kaiuttimen alla jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille.

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey näkyy kuvissa). Pinnan lakkaus on kuusikerroksinen. Erikoisvärin hinta on 650€ pari.

Lisäksi Audiovector tarjoaa mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle, jossa kaiutin voidaan päivittää ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (mm. Lamborghini, Porsche) maalaamossa.

Lataa esite

OMINAISUUKSIA

Toistoalue: 25Hz – 53 kHz
Diskantti: R AMT
Keskialue/bassoelementti: 6.5″ Carbon
Kotelotyyppi: lattia bassorefleksi
Jakotaajuudet: 280 Hz / 3 kHz
Tehonkesto: 300 W
Mitat: ( K x L x S): 1034 x 230 x 360 mm
Värit: satiinivalkoinen, ruusupuu, pianolakattu musta ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.