Audiovector R3 Signature

alk. 6450,00

Audiovectorin R3 Signature lattiakaiutin. Malliston edullisin, mutta todella suorituskykyinen ja siro lattiakaiutin

  

Audiovector R3 Signature -lattiakaiutin

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelon sisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.
R -malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, ”livemäisen” äänikuvan.

R3 Signaturessa kaiutinelementteinä on Evotech-diskantti ja täysin uudet kaksikerroskartiorakenteiset hiilikuituelementit, jotka ovat hämmästyttävän nopeita ja tarkkoja, kiitos Audiovectorin titaanisten puhekelojen! Kaikki elementit ovat Audiovectorin suunnittelemia.

Kaiuttimen alla on uudelleen muotoiltu ja suunniteltu, erittäin tyylikäs jalka, jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille. Itse asiassa 30% tehokkaammin, kuin edellisen mallisarjan jalusta. Jalustasta ei ole siis vain tehty kauniimpi, vaan myoto ja rakenne palvelee myös ääntä!

Takapaneelissa olevat uudet, laadukkaat, käsinkin helposti kiristetävät kultaiset terminaalit valmistetaan nekin Audiovectorilla Tanskassa.

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche-väri ”Kreide” näkyvät kuvassa, jossa koko kolmen mallin R3-mallisto). Erikoisvärin hinta on 650€ pari.

Lisäksi Audiovector tarjoaa ainutlaatuista mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle, jossa kaiutin päivitetään mallia ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lambroghini, Porsche) maalaamossa, lakatuissa kaiuttimissa on kuusikerroksinen lakkaus.

Lataa esite

OMINAISUUKSIA

Toistoalue: 26Hz – 28 kHz
Diskantti: R Evotech
Keskialue/bassoelementti: 6.5″ Carbon
Kotelotyyppi: lattia bassorefleksi
Jakotaajuudet: 230 Hz / 3.1 kHz
Tehonkesto: 275 W
Mitat: ( K x L x S): 1034 x 230 x 360 mm
Värit: satiinivalkoinen, ruusupuu, pianolakattu musta ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.