PMC SE-sarja, MB2 SE

35995,00

MB2 on mallisarjansa keskikokoinen versio, jossa käytetään 12” Radial-bassoelementtiä ATL-bassovirityksessä, pari

  

PMC:n SE-sarjan highend kolmitie-referenssimonitoreissa (IB2, MB2, MB2 XBD & BB5) yhdistyy brittiläinen puusepäntyö ja huippuluokan akustinen tutkimus sekä tuotekehitys. Musiikinrakastajat pääsevät nauttimaan näiden PMC:n erikoismallien entistäkin paremmasta musikaalisesta äänentoistosta sekä ainutlaatuisesta ja upeasta ulkoasusta. SE-sarjan suunnittelutyö on tehty pikkutarkasti täysin uusilla standardeilla ja laatutasolla. Uudenlaiset sisäiset tuennat ja tietokonemallinnetut elementin rungot sekä erikoissuunnitellut näille kaiuttimille viritetyt jalustat, ovat vain osa näiden viimeisen päälle toteutettujen kaiuttimien hienouksista. Kaikki SE-sarjan osat ja elementit on suunniteltu tuomaan kuulija entistäkin lähemmäksi aitoa musiikkiesitystä.

SE-sarja on saatavana myös aktiiviversioina. Passiiviversiot toimivat aina optimaalisesti valitulla vahvistimella. Aktiiviversiot vievät kaiuttimet ihan uudelle tasolle. Vahvistinosa on tarkasti räätälöity kaiuttimen erikoisvaatimuksille ja tehontarpeelle ja on suoraan kytketty elementeille äärimmäisen tarkan kontrollin ja hyötysuhteen aikaansaamiseksi. Tämä menetelmä lisää kaiuttimen dynamiikkaa ja erottelukykyä, parantaa transienttitoistoa sekä yleistä äänen luonnollisuutta. Aktiiviversiot voidaan myös säätää ja kalibroida kuunteluhuoneen ja henkilökohtaisten äänimieltymysten mukaisiksi.

MB2 on mallisarjansa keskikokoinen versio, jossa käytetään 12” Radial-bassoelementtiä ATL-bassovirityksessä. Siinä IB2-mallin tunne ja selkeys yhdistyy vielä erottelevampaan bassotoistoon, joka ulottuu helposti 20Hz asti. Erityinen Radial-bassoelementti ulkoisine tukirunkoineen sietää poikkeuksellisen hyvin niin mekaanista kuormitusta kuin lämpötilojakin.

Kaikki SE-sarjalaiset on saatavina myös aktiiviversioina.

 

Lataa SE-sarjan esite

OMINAISUUDET

Viimeistelyt: Pähkinäpuu, Amarone, Diamond Black, tammi
Jakotaajuus: 380Hz, 3.8kHz
Ulkomitat: K 870mm x L 380mm x S 555mm;
jalusta K 377mm + piikit 50mm x L 374mm x S 502mm
Bassoelementti: 310mm Radial
Keskialue-elementti: 75mm PMC75 SE
Diskanttielementti: 27mm Sonoflex soft dome
Tehollinen ATL™-pituus: 3m
Taajuusalue: 20Hz–25kHz
Impedanssi: 8ohm nimellinen
Herkkyys: 91dB / 1W / 1m
Massa: 58kg (jalusta 17kg)

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.