Duevel Venus

alk. 4334,00

Hinta parille. Venus herättää musiikkisi eloon tilavalla ja napakalla toistolla. Proudly handmade in Germany!

  

Duevelin ympärisäteilevät kaiuttimet levittävät äänikentän tasaisena huoneeseen. Tuloksena on epäkaiutinmainen ja kokonaisvaltainen kuunteluelämys, jolle on vaikea löytää vertaista. Musiikista nauttimiseksi ei tarvitse kahliutua yhteen optimaaliseen kuuntelupaikkaan! Yli 20 vuotta sitten perustettu Duevel on kaiuttimissaan onnistunut saavuttamaan ympärisäteilevälle rakenteelle erinomaisen sointitasapainon. Balanssi on miellyttävän oikeaoppinen jopa puristisen hifistinkin korvaan.

Eloisa ja vikkelä-ääninen Venus on koottu kuusikulmaiseen, seisovat aallot eliminoivaan koteloon. Kuten kaikissa Duevelin kaiuttimissa, 2-tie-rakenne pitää jakosuotimen yksinkertaisena ja signaaliketjun puhtaana. Venus herättää musiikkisi eloon tilavalla ja napakalla toistolla sekä erottelevalla keskialueella. Eläväisen luonteen etuja korostaa toiston rasittamattomuus, karheuden täydellinen puute. Soveltuu sijoitettavaksi myös pienempiin, akustisesti vaikeampiin huoneisiin.

Vakiona vaneerinen heijastin saatavissa mattamustana, tai umpipuisena lisähintaan 445€. Puuvaihtoehtoina: vaahtera, kirsikka, tai tammi.

Kotelon koko (l x k x s): 280 x 970 x 260 mm
Paino: 20 kg
Toimintaperiaate: ympärisäteilevä 2-tie, refleksi
Bassoelementti: 220 mm
Keskiääninen/diskantti: 34 mm, torvi
Herkkyys: 88 dB
Nimellisimpedanssi: 4 ohm
Taajuusvaste: 40 – 20 000 Hz (±3 dB)
Tehonkesto: 100 W
Heijastin

vakio, mattamusta, vaahtera, kirsikka, tammi

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.