Audiovector R3 Arreté

alk. 11950,00

Audiovectorin omalla AMT Arreté -diskantilla ja Freedom Grounding teknologialla varustettu lattiakaiutin

  

Audiovector R3 Arreté -lattiakaiutin

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelonsisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.
R -sarjan kaiuttimien takaa löytyy Audiovectorin omaa suunnittelua oleva SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, ”livemäisen” äänikuvan.

R3 Arreté-mallissa käytetään Audiovectorin itse suunnittelemaa AMT Arreté (Air Motion Transformer) -diskanttia, täysin uusia ovat myös Audiovectorin omat bassoelementit : kaksikerroskartiorakenteisia hiilikuituelementtejä vaiheplugilla.

Refleksikotelon sisällä malliston edullisimpia malleja tehokkaampi Nanopore-vaimennusmateriaali.

Uusittu, tyylikäs jalka kaiuttimen alla on uusittu. Se jakaa pohjassa olevan refleksiaukon kautta kulkevan ilman tehokkaasti kaiuttimen ympärille.

Lisäksi edullisimmista malleista poiketen, Arreté-malleissa kaapelointi sekä jakosuodinkomponentit ovat syväjäädytettyjä – tällä tavoin komponenttien väliset sähköiset eroavaisuudet saadaan minimoitua.

Aivan uudet, laadukkaat, helposti käsin avattavat ja kiristettävät terminaalit on asennettu hiilikuituvahvisteiseen takapaneeliin – hiilikuitu vaimentaa tehokkaasti ei toivottuja värinöitä, parantaen sen takana olevan jakosuotimen toimintakykyä.

Terminaalit valmistetaan nekin Audiovectorilla Tanskassa.

Koko R-sarja on kaksoisjohdotettavissa.

Arreté -mallien rakenteeseen kätkeytyy vielä yksi optio: Audiovectorin suunnittelema Freedom Concept-maadoituskaapeli (kaapeli myydään lisävarusteena).  Freedom Concept maadottaa elementtien rungot ja jakosuotimien osia yhteen erilliseen maadoituspiirilevyyn. Arreté-mallien takapaneelissa on erillinen maadoitusruuvi ulkopuolista Freedom-maadoituskaapelointia varten. (Liittimeen sopii banaaniliitin)
-Tuloksena läsnäolevampi, erottelevampi ja ilmavampi ääni! Eron todellakin kuulee, tule käymään ja kuule itse!

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey ja Porsche- väri ”Kreide” näkyy kuvassa, jossa kolme lattiakaiutinta, reunassa walnut). Pianolakatuissa kaiuttimissa on kuusikertainen lakkaus. Erikoivärin hinta 650€ pari.

Lisäksi Audiovector tarjoaa mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle, jossa kaiutin voidaan päivittää tulevaisuudessa asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa, erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lamborghini, Porsche) maalaamossa.

Lataa esite

OMINAISUUKSIA

Toistoalue: 23Hz – 53 kHz
Diskantti: R AMT Arreté
Keskialue/bassoelementti: 6.5″ Carbon
Kotelotyyppi: lattia bassorefleksi
Jakotaajuudet: 320 Hz / 2900 kHz
Tehonkesto: 350 W
Mitat: ( K x L x S): 1034 x 230 x 360 mm
Värit: satiinivalkoinen, pianolakattu musta, ruusupuu ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.