Duevel Enterprise

alk. 2390,00

Hinta parille, Duevel Enterprise vie kuulijan avaruuteen

  

Duevel Enterprise vie kuulijan avaruuteen

Ympärisäteilevillä kaiuttimilla on oma kannattajakuntansa. Ja syystä, sillä parhaimmillaan Duevelin ratkaisu tuottaa sellaista avaruuden ja ilman tunnetta, joka saa musiikin täyttämään koko huoneen. Uusi malli Enterprise tekee saman kuin Star Trekin tähtilaiva – kiskoo kuulijan mukaansa avaruuteen. Ja vieläpä varsin kohtuullisella hinnalla.

Teknisesti kaiutin noudattelee varsin uskollisesti Duevelin linjaa. Saksalaisen kaiutinvalmistajan koko mallisto koostuu ympärisäteilevistä ratkaisuista. Hinnat alkaen malli on runsaan tonnin hintalapulla oleva Planets, kun taas Enterprise menee pykälän pitemmälle. Se sijoittuu Duevelin mallistossa Planetsin yläpuolelle ja Venuksen ja Bella Luna Diamanten alapuolelle. Enterprisen jakosuodin on suunniteltu mahdollisimman vaihelineaariseksi.

Reilun 2000 euron hintalappu kaiuttimessa ei ole mitenkään kohtuuton, jos huomioidaan aikaisempaa parempi viimeistely ja ääni. Erityisesti bassopää on pikkuveljeä laadukkaampi, tehdas lupaa. Sijoittelu on joiltakin osin kriittisempi kuin tavanomaisen kaiuttimen, mutta Enterprisen olemus on sekä äänellisesti että esteettisesti helppo sovittaa useimpiin suomalaisiin huoneisiin. Värivaihtoehtoja löytyy poikkeuksellisen suuri määrä, joten viimeistelyn miettimiseen kannattaa käyttää aikaa.

Ominaisuuksia

Impedanssi: 4 Ohmia
Herkkyys 87 dB
Mitat (l x k x s): 300 x 830 x 200 mm
Paino: 15 kg/kpl
Värit: Useita erilaisia, kysy
AudioVideon artikkeli

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.