SACD 30n

3250,00

SACD soitin, striimeri kombo Model 30 vahvistimen pariksi.

  

Marantzin Model sarja on kerännyt aikaisemmilla malleillaan eräänlaisen kulttimaineen. Sarja on aiemmin tunnettu maailmanluokan viritinvahvistimistaan, mutta nyt Marantz herättää nimen uudelleen henkiin. Uuden Model-sarjan ensimmäiset kaksi mallia ovat Marantzille epätyypillisesti, pääasiassa yhteen asiaan kerrallaan keskittyviä laitteita. Näistä kahdesta SACD 30n keskittyy SACD-soittimen ja D/A-muuntimen ikäänkuin uudelleen keksimiseen.

Marantz SACD 30n

Model 30:n pariksi suunniteltu SACD 30n tuo kaikki ominaisuudet, mitä voisit cd soittimelta haluta ja tarjoaa niiden lisäksi erinomaisen D/A muuntimen toteutettuna ilman kompromisseja  ja viellä tyylikkäässä kotelossa. Kuten nimestä voi päätellä, cd soitin on suunniteltu soittamaan perus Red Book cd:t kuten myös SACD:t joka on varsin harvinainen, mutta musiikkia kerääville hyödyllinen yhdistelmä.

D/A muuntaja on toteutettu epätyypillisesti muuntamaan sisääntuleva signaali yksi bittiseksi DSD signaaliksi, joka vähentää tarvittua prosessointia muuntimen jälkeen ja täten takaa huomattavasti musikaalisemman kokemuksen. Tämä tukee Model 30:n D luokan vahvistimen kanssa syntyvää parisuhdetta, joka maksimoi näiden kahden laitteen musikaalisuuden. Etuasteena tietenkin käytetään Marantzin HDAM moduulia viimeistenkin kompromissien poistamiseksi.

HEOS monihuone ominaisuudet ja musiikki suoratoisto palvelu tuki on tarjolla Spotify-connectista Tidaliin. Lisäksi mukaan on liitetty kuulokevahvistin niille, jotka haluavat illan hiljaisuudessa nauttia intiimistä kuuntelukokemuksesta.

Värit: hopea ja musta

OMINAISUUKSIA

Ottoliitännät: USB-B, 2x optical, coaxial, ethernet
Antoliitännät: RCA (fixed ja variable), optical, coaxial
Metadatan luku: SA-CD Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC005PMSA)
Tehonkulutus: 48 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,4 W
Mitat (L/K/S): 534 x 522 x 255 mm
Paino: 13,5 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.