Melco D100 CD

1349,00

D100 aseman laatu mahdollistaa joskus jopa yllättävän huonokuntoisten levyjen pelastamisen digitaalimuotoon.

  

Melco D100

D100 sisältää uuden sukupolven japanilaisen lukukoneiston, jonka avulla CD-levyt voidaan tuoda Melcon musiikkikirjastoon täydellisellä tarkkuudella. Aseman laatu mahdollistaa joskus jopa yllättävän huonokuntoisten levyjen pelastamisen digitaalimuotoon.

Melcon omaa suunnittelua ja valmistusta oleva piirikortti on optimoitu audiofiilitasoiseksi. Kotelo on suunniteltu samalla tavalla kuin viimeisimmät Melco-musiikkikirjastot. 2 mm paksuinen teräsalusta tekee kotelosta erittäin jäykän. Kauniisti viimeistelty alumiinikotelo on leveydeltään vain puolet täysikokoisista hifilaitteista sopien hienosti sekä kompaktin N100-kirjaston että monien muiden laitteiden tai lisävarusteiden kaveriksi. Vakuuttava 3,5 kg massa on lähes kolminkertainen tyypilliseen IT-asemaan verrattuna. Erillisessä piirilevyssä on huippulaatuiset kondensaattorit virransyötölle ja laadukas kellogeneraattori tarkempaan signaalinsiirtoon.

Tekniset tiedot:

USB type B -liitäntä on tarkoitettu Melcon omille N1/N10/N100 musiikkikirjastoille tai PC:lle levydatan lukemista varten.

USB type A -liitäntää voi hyödyntää kirjaston ja CD-aseman liittämiseksi USB-DACiin, jos musiikkikirjaston liitännät yllättäen kävisivät vähiin.

Virtaliitäntä:
12V 3A, 5,7 mm plugi

Melcon kirjastoon liitettynä: CD (ainoastaan CD-DA audion luenta)
PC-tietokoneeseen liitettynä lisäksi: DVD / BD (vain data)

Koko: (LxKxS) 215 x 61 x 269 mm

Paino: 3,5 kg

Takuu: 24 kk

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.