Accuphase DC-1000

DC-1000 tarjoaa monipuolista digitaalista signaalinkäsittelyä huimalla suorituskyvyllä ja äänen puhtaudella.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase DC-1000 -digitaaliprosessori

DC-1000 on digitaaliprosessori ES9038PRO (ESS Technologies) -suorittimella. Prosessori tarjoaa äärimmäistä teknistä suorituskykyä ja korkeatasoista ääntä. 8MDSD (dsd) / 8MDS ++ (pcm) -tyyppinen da-muunnin ajaa ANCC:tä hyödyntäen 8 kanavaa rinnakkain ja tarjoaa lähes 3 kertaa enemmän prosessointitehoa kuin yksikanavaiset muuntimet.

Signaalivahvistuksen erinomainen signaali/kohinasuhde, pääteasteen lähtöpiirien rinnakkainasettelu ja digitaali- ja analogiapuolen erilliset virtalähteet omine virtamuuntajineen nostavat suoritustasoa entisestään. Muita ominaisuuksia ovat lähdön erilliset alipäästösuotimet, 8 mm paksu alumiinista koneistettu pohjalevy ja hiili/valurautatassut. Kiiltävän luonnonpuukotelon keskellä olevassa näytössä näkyvät otantataajuus ja kvantisoinnin bittiluku.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot

Digitaaliset tulot: HS-LINK, usb 2.0, 2 x optinen, 3 x koaksiaali
(75-ohm), balansoitu (110-ohm)
Digitaaliset annot: optinen, koaksiaali
Da-muunnin:
– DSD 8 MDSD
– PCM 8 MDS++
Analogiset annot: linja, balansoitu(vaiheenkäännöllä)
THD: 0,0004% (20 – 20 000 Hz)
S/N-suhde: 123 dB
Dynamiikan laajuus: 121 dB
Kanavaerotus: 120 dB (20 – 20 000 Hz)

Mitat: L 477 mm × K 156 mm × S 394 mm
Paino: 24,4 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.