CD60

1000,00

Omilla jaloillaan seisova CD-soitin kiitettävällä D/A muuntimella Marantz setin laajentamiseen

  

Marantzin Model sarja on kerännyt aikaisemmilla malleillaan eräänlaisen kulttimaineen. Sarja on aiemmin tunnettu maailmanluokan viritinvahvistimistaan, mutta nyt Marantz herättää nimen uudelleen henkiin. Uuden Model-sarjan kaksi muuta jäsentä ovat Marantzille epätyypillisesti, pääasiassa yhteen asiaan kerrallaan keskittyviä laitteita. CD60 kulkee huomattavasti kalliimman SACD 30n:n jalanjäljissä pysyttelemällä tiukasti digitaali puolella.

Marantz CD60

CD60 on tarkoitettu premium tasoiseksi digitaalipuolen kuninkaaksi ja näin kruunaa mainiosti laajenevan Marantz setin, kuin myös seisoo omilla jaloillaan D/A-muuntimena/CD-soittimena. Tyypilliseen tapaan CD60 sisältää HDAM moduulin ulossyötössään, joka Model 40n:stä poikkeavasti on edelleen SA2 mallia.

Suurimpana erona huomattavasti kalliimpaan SACD 30n:n on D/A muuntimen toteutus, joka pysyttäytyy perinteisempaan Sabren Delta-sigma muuntimeen. Piiri itsessään on ES9010K2M joka on hyvinkin laajalti käytetty eri integroiduissa vahvistimissa. Piiristä löytyy valittava Fast, tai Slow yliääni filtteri, joilla voit valita musikaallisemman ja analyyttisemman äänentoiston välillä. Laitteen etupaneelista löydät myös USB-liitännän, joka mahdollistaa myös DSD tiedostojen soittamisen DSD 5.6 asti.

Lisäksi mukaan on liitetty kuulokevahvistin kolmella gain vaihtoehdolla niille, jotka haluavat illan hiljaisuudessa nauttia intiimistä kuuntelukokemuksesta.

Värit: hopea ja musta

OMINAISUUKSIA

Ottoliitännät: USB-B, 2x optical, coaxial, ethernet
Antoliitännät: RCA (fixed ja variable), optical, coaxial
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Tehonkulutus: 38 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,3 W
Mitat (L/K/S): 442 x 129 x 396 mm
Paino: 7.5 kg

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.