Rega RS10

9998,00

Huippukaiutin säädettävällä bassolla, pari

  

RS10 edustaa Regan korkeinta kaiutinosaamista. Suunnittelun keskiössä on BMR-laajakaistaelementti, jonka vastuulla on ihmiskorvalle tärkeimmät taajuudet aina 6 kHz:iin asti. Tämä korkea jakotaajuus parantaa koherenssia sekä tuo selkeyttä ja lisää yksityiskohtien kuuluvuutta. Ylintä diskanttia varten kaiuttimessa on BMR-elementin täydentäjäksi Regan omaa suunnittelua oleva, silkistä tehty ZRR-10, joka toistaa korkeat taajuudet aina 23 kHz:iin asti. ZRR-10 asennetaan käsin suoraan kaiuttimen etulevyyn, mikä vähentää ei-toivottuja värähtelyjä.

RS10:n transmissiolinjaa käyttävä basso on säädettävä, minkä ansiosta se on helppo sovittaa hyvin erilaisiin huoneisiin. Bassossa käytetään kahta erikokoista elementtiä, mikä pitää bassoresonanssit hyvin kontrollissa. Näiden ansiosta basso on tiukka ja helposti seurattava. Kaiuttimessa on bi-amp-mahdollisuus.

RS10 on suunniteltu ja valmistettu muiden Regan tuotteiden tavoin Kaakkois-Englannin Essexissä täyttämään korkeimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset.

Värit: kiiltokirsikka
Herkkyys: 88 dB
Suositeltu vahvistinteho: 30-500 W
Mitat (L/K/S): 200 x 1005 x 440 mm
Paino: 38 kg

Valmistajan tuotesivut

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.