PMC SE-sarja, BB5 SE

48995,00

Yksikään toinen passiivikaiutin ei tarjoa vastaavaa resoluutiota ja loppumattoman dynamiikan vaikutelmaa, pari

  

PMC:n SE-sarjan highend kolmitie-referenssimonitoreissa (IB2, MB2, MB2 XBD & BB5) yhdistyy brittiläinen puusepäntyö ja huippuluokan akustinen tutkimus sekä tuotekehitys. Musiikinrakastajat pääsevät nauttimaan näiden PMC:n erikoismallien entistäkin paremmasta musikaalisesta äänentoistosta sekä ainutlaatuisesta ja upeasta ulkoasusta. SE-sarjan suunnittelutyö on tehty pikkutarkasti täysin uusilla standardeilla ja laatutasolla. Uudenlaiset sisäiset tuennat ja tietokonemallinnetut elementin rungot sekä erikoissuunnitellut näille kaiuttimille viritetyt jalustat, ovat vain osa näiden viimeisen päälle toteutettujen kaiuttimien hienouksista. Kaikki SE-sarjan osat ja elementit on suunniteltu tuomaan kuulija entistäkin lähemmäksi aitoa musiikkiesitystä.

SE-sarja on saatavana myös aktiiviversioina. Passiiviversiot toimivat aina optimaalisesti valitulla vahvistimella. Aktiiviversiot vievät kaiuttimet ihan uudelle tasolle. Vahvistinosa on tarkasti räätälöity kaiuttimen erikoisvaatimuksille ja tehontarpeelle ja on suoraan kytketty elementeille äärimmäisen tarkan kontrollin ja hyötysuhteen aikaansaamiseksi. Tämä menetelmä lisää kaiuttimen dynamiikkaa ja erottelukykyä, parantaa transienttitoistoa sekä yleistä äänen luonnollisuutta. Aktiiviversiot voidaan myös säätää ja kalibroida kuunteluhuoneen ja henkilökohtaisten äänimieltymysten mukaisiksi.

BB5 on mallisarjansa kookkain versio, ja siinä käytetään huomiota herättävää 15” Radial-bassoelementtiä ATL-bassovirityksessä. Tunnusomaista sille ovat laajin mahdollinen dynamiikka-alue sekä toiston luottamusta herättävä helppous, mutta yhtälailla vaivattomasti se suoriutuu herkimmästäkin akustisesta materiaalista. Yksikään toinen passiivikaiutin ei tarjoa vastaavaa resoluutiota ja loppumattoman dynamiikan vaikutelmaa.

Kaikki SE-sarjalaiset on saatavina myös aktiiviversioina.

Lataa SE-sarjan esite
Lataa Hifimaailman testi

OMINAISUUDET

Viimeistelyt: Pähkinäpuu, Amarone, Diamond Black, tammi
Jakotaajuus: 380Hz, 3.8kHz
Ulkomitat: K 1040mm x L 432mm x S 810mm;
jalusta K 500mm + piikit x L 430mm x S 518mm
Bassoelementti: 380mm Radial
Keskialue-elementti: 75mm PMC75 SE
Diskanttielementti: 27mm Sonoflex soft dome
Tehollinen ATL™-pituus: 4m
Taajuusalue: 17Hz–25kHz
Impedanssi: 4ohm nimellinen
Herkkyys: 91dB / 1W / 1m
Massa: 87kg (jalusta 19kg)

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.