Gradient 6.2

alk. 3600,00

Elegantti lattiamalli, joka toimii seinän lähellä, hinta parille

  

TEHTY ELÄMÄÄN Ajattoman tyylikäs Gradient Six on mestariluokan käsityönäyte, aitoa massiivikoivua yhdistettynä uuteen nanotekniseen pinnoitteeseen. Gradient Six on erinoimainen valinta pieniin ja keskisuuriin tiloihin joissa kaiutin usein asettuu lähelle seinäpintoja. Vain 17 cm syvä kaiutin on suunniteltu asennettavaksi takaseinän välittömään läheisyyteen. Ääni säilyy tasapainoisena, bassoa liikaa korostamatta. Kotelorakenteen ja koaksiaalisen kaiutinelementin ansiosta Gradient Six voidaan asentaa myös vaakatasoon, vaikkapa leveään kirjahyllyyn. Gradient Six on pitkäikäinen, elämää kestävä huipputuote.

KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY Gradient Six:n kotelo on valmistettu massiivikoivusta käsityönä Suomessa. Kotelon etu- ja takaseinämät ovat vankkaa suomalaista koivuvaneria, joka on pinnoitettu uudella italialaisella Fenix NTM® – nanolaminaatilla*. Fenix NTM® on saatavilla sekä valkoisena että mustana. Täysin matta nanopinta ei ole pelkästään upean näköinen, vaan myös kulutusta kestävä ja helppohoitoinen.

*Kokovalkoisen version etu- ja takaseinä on valkoiseksi maalattua MDF-levyä.

YKSIPISTESÄTEILIJÄ Gradient Six:ssa käytetään Gradientin ja norjalaisen Seasin yhdessä kehittämää koaksiaalista erikoiselementtiä. Samankeskinen rakenne tuottaa tasaisen taajuustoiston laajalle alueelle. Yksipistesäteilijän stereokuva on tarkka ja äänitteen tilavaikutelmat kuuluvat hyvin. Kaiuttimen takaseinään asennettu Gradientin suunnittelema passiivisäteilijä mahdollistaa matalien äänien muhkean toiston.

HELPPO KUORMA VAHVISTIMELLE Gradient Six:n nimellisimpedanssi on kahdeksan ohmia ja impedanssikäyrän minimiarvo seitsemän ohmia. Se on helppo kuorma vahvistimelle. Tehoksi suositellaan 20-150 W/kanava. Tehontarve riippuu kuuntelutilan koosta, jälkikaiunta-ajasta ja kuunteluvoimakkuudesta.

TEHTY KÄSITYÖNÄ SUOMESSA Kuten kaikki Gradientit, myös Gradiet Six on kokonaan suomalainen tuote. Kaiuttimet suunnitellaan ja valmistetaan Porvoossa, josta löytyy myös tarvittaessa vastauksia kaikkiin lisäkysymyksiin.

OMINAISUUDET

Taajuusvaste: 35…25000Hz, 100…25000Hz +/-2dB
Impedanssi: 8 ohmia
Herkkyys: 86dB/2,83V/1 m
Suositeltu vahvistinteho: 20…150W
Elementit: 1 x 176mm lasikuitukeskiääni, 1 x 25mm koaksiaalinen alumiinidome, 140mm x 200mm passiivisäteilijä
Jakotaajuus: 2800Hz
Liitännät: Naparuuvit
Viimeistely: Lakattu, massivikoivusta valmistettu kotelo, jossa etu- ja takaseinässä musta
tai valkoinen Fenix NTM® -nanopinta.
Mitat (LKS): 200 x 900 x 173 mm
Paino: 12kg

Liitännät

Neutrik speakON, naparuuvit

Johdon pituus

3m, 5m, ei piuhaa

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.