Magnepan MG3.7i

10990,00

Rahalle vastinetta, pari

  

Magnepan MG3.7i

Äärimmäisen luonnollista ja realistista ääntä. Tämän kaiuttimen äänenlaatu on absoluuttisestikin huipputasoa, mutta hinta/laatu-suhde yksi kaiutinmarkkinoiden kovimpia. MG3.7i kuulostaa monta kertaa kalliimmalta kaiuttimelta kuin onkaan.

3.7i on koko toistokaistan 3-tiepaneelikaiutin kvasinauhaelementeillä, myös super-diskantissa. Bassopaneeli on huomattavasti suurempi 1.7:ään verrattuna, ja siksi bassotoisto syvempää ja voimakkaampaa. Bassotoiston ja sointitasapainon sovittamiseksi kuunteluhuoneen akustiikkaan 3.7i tarjoaa mahdollisuuden säätää sekä bassoelementin että diskantti/super-diskanttielementin tasoa. Kun kaiuttimia kuunnellaan diskanttipaneelit kaiuttimen ulkolaidalla, käyttökelpoinen kuuntelualue laajenee selvästi stereo/äänikuvan pysyessä vakaana myös akselilta sivussa istuttaessa. Kaiuttimen tilatoisto on todentuntuista, toisto ajallisesti koherenttia, saumatonta ja vasteeltaan tasaista. Miehenkorkuinen kaiutin ei näytä tungettelevalta, vaan pikemminkin elegantilta, akustisilta ominaisuuksiltaan (säteilee ääntä tasaisesti koko korkeudeltaan) loistavalta huoneenjakajalta.

Periaate: 3-tie / kvasinauhakaiutin
Taajuusvaste: 35 – 24 kHz
Herkkyys: 86dB / 500Hz / 2.83v
Impedanssi: 4 ohm
Mitat (LxKxS): 60 x 180 x 4 cm
Runko:
Puu: vaalea tammi, tumma kirsikka
Alumiini: musta, hopea
Kangas: luonnonvalkoinen, harmaa tai musta
Sijoitus: diskanttielementti sisä- tai ulkolaidalla, diskanttielementti ei koskaan lähempänä kuuntelijaa kuin bassoelementti

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.