Magnepan MG1.7i

4390,00

Ikonisen aseman harrastajien keskuudessa saavuttanut MG1.7i on harvinaisen elävän ja vaivattoman tuntuinen

  

Magnepan MG1.7i

Monesti palkittu ja lähes ikonisen aseman harrastajien keskuudessa saavuttanut MG1.7i on edullinen 165 cm korkea 3-tiepaneelikaiutin Magnepanin uusilla, laajakaistaisilla ja vähäsäröisillä kvasinauhaelementeillä.

Kaiutin paitsi mittaa poikkeuksellisen hyvin (huom. kaikissa Magnepanin kaiuttimilla on erinomainen tehovaste), myös kuulostaa erinomaisen hyvältä, omassa hintaluokassaan jopa ylivertaiselta. Ääni on harvinaisen elävän ja vaivattoman tuntuinen. Kvasinauhelementit tuovat ääneen uudenenlaista yhtenäisyyttä alemmalla keskialueella ja bassoissa.

Tehonsieto on hyvä. Myös super-diskanttina on kvasinauhaelementti, joka parantaa stereo-kuvaa ja laajentaa käyttökelpoista kuuntelualuetta, etenkin jos kaiuttimet asetetaan niin, että diskanttipaneeli on kummankin kaiuttimen ulkolaidalla.

1.7i-versiossa on mahdollista säätää bassoelementin ja diskantti/super-diskanttielementin keskinäisen tasoeroa bassotoiston ja sointitasapainon sovittamiseksi juuri oikeaksi kuhunkin kuunteluhuoneeseen. Tarvittaessa bassopaneelin pinta-alaa voidaan kasvattaa yhdellä tai useammalla Maggie-bassopaneelilla.

Uusi, moderni muotoilu mustilla tai hopeanvärisillä alumiinireunoilla (vanhat puiset ovat saatavana erikoistilauksesta ja lisämaksusta) ja erilaiset kangasvaihtoehdot saavat kaiuttimen sulautumaan helposti monenlaiseen sisustukseen.

Tekniset tiedot:

Periaate: 3-tie / kvasinauhakaiutin
Taajuusvaste: 40 – 24 kHz
Herkkyys: 86dB / 500Hz / 2.83v
Impedanssi: 4 ohm
Mitat (L x K x S): 48 cm x 165 cm x 5 cm

Runkovaihtoehdot:
Puu: vaalea tammi, musta tammi, tumma kirsikka
Alumiini: musta, hopea

Kangasvaihtoehdot:

luonnonvalkoinen, kirsikanvalkoinen, harmaa, tai musta

Sijoitus:

diskanttielementti sisä- tai ulkolaidalla, diskanttielementti ei koskaan lähempänä kuuntelijaa kuin bassoelementti

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,