Magnepan MG20.7

28990,00

MG20.7 on ihannevalinta niille jotka haluavat harpata Magnepanin portaikon yläpäätä kohti

  

Magnepan MG20.7

Mahtava, koko kaistan MG20.7 on ihannevalinta niille, joille isot Magneplanarit entuudestaan edustavat absoluuttisesti parasta äänenlaadun tasoa, ja jotka haluavat päivittää entiset pienemmät Magnepaninsa porrasta ylemmäksi.

20.7 on 3-tie-tasokalvokaiutin kolmella kvasinauhaelementillä (bassoille, alakeskialueelle ja keskialueelle) ja yhdellä aidolla nauhaelementillä diskantille. Kaikki elementit käyttävät vastakkaisia etu- ja takamagneetteja, mikä lisää kaiuttimen tehokkuutta ja kasvattaa dynaamista aluetta. Elementtien välisissä jaoissa on käytetty vaihekoherentteja, ensimmäisen asteen jakosuotimia.

Suuresta säteilevästä pinnasta (iso bassopaneeli) huolimatta linjalähdemäinen kaiutin on mahdollista saada soimaan hyvin myös pienemmässä tilassa, eikä kevyen habituksensa ansiosta edes näytä niin suurelta (viimeistelyvaihtoehdot helpottavat yhteensovittamista sisustuksen kanssa). Kuuntelualuetta voi laajentaa ja äänikuvaa vakauttaa kuuntelemalla kaiuttimia diskanttipaneeli kummankin kaiuttimen ulkolaidalla.

Ääni on välitön ja elävä. Äänilähteet toistuvat uskottavasti ja todentuntuisesti niin niitä ympäröivän tilan suhteen kuin ajallisestikin. Mitkään sanalliset kuvaukset eivät tee oikeutta 20.7:n äänelliselle suorituskyvylle. Huippumusikaalisen kaiuttimen hinta/laatusuhde on erinomainen.

Tekniset tiedot:

Periaate: 3-tie / kvasinauhaelementt + nauhaelementti
Taajuusvaste: 25 – 40 kHz
Herkkyys: 86dB / 500Hz / 2.83v
Impedanssi: 4 ohm
Mitat (L x K x S): 73 cm x 200 cm x 5 cm

Runkovaihtoehdot:

Puu: vaalea tammi, tumma kirsikka
Alumiini: musta, hopea

Kangasvaihtoehdot:

luonnonvalkoinen, harmaa tai musta

Sijoitus:

Diskanttielementti sisä- tai ulkolaidalla, diskanttielementti ei koskaan lähempänä kuuntelijaa kuin bassoelementti

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.