Magnepan MG30.7

58990,00

30.7 ei kuulosta kaiuttimelta, vaan läsnäolevalta, elävältä musiikkitapahtumalta

  

Magnepan MG30.7

MG30.7 on mahtavan kokoinen magnetostaattinen nelitiekaiutin viidellä tasokalvoelementillä. Se on tähän mennessä paras Magnepanin tehtaalta koskaan lähtenyt kaiutin. Sen sijaan että olisi yksi, osioihin jaettu paneeli kummallekin kanavalle, 30.7:ssä on kaksi kokonaan erillistä paneelia kanavaa kohti: leveämpi (74 cm/200 cm) paneeli basso- ja alakeskialueelle ja kapeampi (36,8 cm/200 cm) keskialueelle ja korkeiden taajuuksien toistoon.

Suuremmassa paneelissa on bassoille kaksi kvasinauhaelementtiä (leveä ja kapeampi) ja alakeskialueelle yksi (transitional line source midbass coupler) tasoittamaan siirtymää keskialueelle. Pienemmässä paneelissa on yksi kvasinauhaelementti ultraohuella kalvolla keskialueelle ja diskantille puhdas nauhaelementti. Kaiutin koostuu siis neljästä kvasihauhaelementistä ja yhdestä nauhaelementistä.

Aivan kuten 20.7:ssä, kaikki neljä kvasinauhaelementtiä käyttävät vastakkaisia etu- ja takamagneetteja herkkyyden ja dynamiikan parantamiseksi. Elementtien välisissä jaoissa on käytetty vain vaihekoherentteja, ensimmäisen asteen jakosuotimia. Kaiuttimen ääni on homogeeninen ja suunnattoman luonnollinen erinomaisella äänen kuvantamisella, valtavalla äänikuvalla, suurella äänenpaineen tuottokyvyllä, sisäisten yksityiskohtien häkellyttävällä resoluutiolla, salamannopealla transienttitoistolla, ja tämä kaikki ilman koteloresonansseja tai diffraktiota.

30.7 ei kuulosta kaiuttimelta, vaan läsnäolevalta, elävältä musiikkitapahtumalta. Lauluäänet ja akustiset soittimet toistuvat oikean kokoisina ja sointiväriltään juuri oikeanlaisina. 30.7 on lähtökohtaisesti suunniteltu isompiin tiloihin, mutta säteilyominaisuuksiensa ansiosta se on mahdollista saada toimimaan myös pienemmissä tiloissa. Keskibassojen tasoa, kuten myös keskialueen ja diskantin, on mahdollista säätää mukana tulevilla vastuksilla. Pikemminkin isoa särmiä kuin kaiutinta muistuttava 30.7 ei myöskään sisustuksellisesti näytä tungettelevalta.

Todellinen “best buy” ultra-high-end-luokassa.

Tekniset tiedot:

Periaate: 4-tie / kvasinauhakaiutin + nauhadiskanttielementti ?
Taajuusvaste: 20 – 40 kHz
Herkkyys: 86dB / 500Hz / 2.83v ?
Impedanssi: 4 ohm

Mitat (L x K x S):
basso/alakeskialuepaneeli: 73 cm x 201 cm x 5,2 cm
keskialue/diskantti: 36,8 x 201 x 5,2 cm

Runkovaihtoehdot:

Puu: massiivitammi (luonnollinen, musta, tummakirsikka)
Alumiini: hopea, musta

Kangasvaihtoehdot:

luonnonvalkoinen, kirsikanvalkoinen, musta ja tummanharmaa

Sijoitus:

diskanttielementti sisä- tai ulkolaidalla, diskanttielementti ei saa olla lähempänä kuuntelijaa kuin bassopaneelit

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.