Klipsch Forte IV

3599,00

Klipsch heritage sarjan jo pitkään suosituin Forte-malli tuo edelleen erinomaista suorituskykyä. hinta yksittäiselle

  

Klipcsh Heritage Premium -sarja

Kaikki Klipsch Heritage Premium-sarjan kaiuttimet tekevät suoraan kunniaa yrityksen perustajalle Paul W. Klipschille, jonka tutkimuksiin ja käytännön toteutuksiin nämä kaiuttimet nojasivat ja edelleen nojaavat. Heritage Premium -sarjan kaiuttimien kotelot on kaikki käsin koottu Yhdysvalloissa, Arkansasissa. Jokainen Heritage-sarjan kaiutinpari on sovitettu keskenään käyttäen vain kuvioltaan yhteensopivia puuviiluja ja niiden peilikuvia.

Heritage Premium -kaiuttimet on saatavana useilla erilaisilla puuviiluvaihtoehdoilla (kirsikka, tammi, pähkinäpuu jne.) sekä korkealaatuisena satiinin mustana. Suojaritilä on eri tammi-puuviilulle (lampaanvilla)

Klipsch Forte IV

Vuonna 1985 lanseeratulla Fortella on aina ollut erikoisasema Klipschin kaiuttimien joukossa. Uudessa Forte IV:ssa sekä ulkoisia muutoksia että päivitettyä akustiikkaa. Diskantin 25 mm titaanidomessa (K-100-TI) on ääntä laajalle hajottava vaiheplugi. Forte IV:sen keskialueen elementti uudella 4,5 cm K-702- kompressioajurilla on luokkansa paras. Ajuri on kiinni Tractrix-torvessa (K-703- M), jonka ääntä on tasoitettu firman omalla Mumps-tekniikalla. Bassoja toistaa 30,5 cm bassoääninen (K-281) puukuitukartiolla. Bassoja vahvistaa mdf-kotelon takana oleva 38 cm passiivisäteilijä (KD-15). Jakosuodinta on uusittu entistä realistisemman äänen saavuttamiseksi. Tukeva liitinpaneeli ottaa vastaan järeimmätkin kaiutinkaapelit.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 38Hz – 20kHz
Herkkyys: 99dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max SPL: 116dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8 ohm
Jakotaajuus: 650Hz ja 5.2kHz
Paino: 33 kg

Mitat (K x L x S): 90cm x 42cm x 33cm
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä, tammi

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.