Klipsch Heresy IV

2599,00

Klipschin rock-n-roll-henkisimmän kaiuttimen uudistettu versio uusilla väreillä. Hinta yksittäiselle

  

Klipcsh Heritage Premium -sarja

Kaikki Klipsch Heritage Premium-sarjan kaiuttimet tekevät suoraan kunniaa yrityksen perustajalle Paul W. Klipschille, jonka tutkimuksiin ja käytännön toteutuksiin nämä kaiuttimet nojasivat ja edelleen nojaavat. Heritage Premium -sarjan kaiuttimien kotelot on kaikki käsin koottu Yhdysvalloissa, Arkansasissa. Jokainen Heritage-sarjan kaiutinpari on sovitettu keskenään käyttäen vain kuvioltaan yhteensopivia puuviiluja ja niiden peilikuvia.

Heritage Premium -kaiuttimet on saatavana useilla erilaisilla puuviiluvaihtoehdoilla (kirsikka, tammi, pähkinäpuu jne.) sekä korkealaatuisena satiinin mustana. Suojaritilä on eri tammi-puuviilulle (lampaanvilla)

Klipsch Heresy IV

Vuonna 1957 ensiesitelty Heresy oli alunperin kompakti keskikaiutin kahden Klipschornin välissä kolmikanavaisessa stereo-järjestelmässä (RCA Living Stereo). IV-versio Heresystä on edelleen kolmitiekaiutin, mutta nyt kokonaan uudella keskialueen kompressioajurilla (K-702) polyamidikalvolla, jonka edessä on Tractrix-torvi (K-704). Diskanttiääniä toistaa titaanikalvoinen kompressio ajuri (K-107-TI) uudella laajalle säteilevällä vaiheplugilla. Bassoissa (< 850Hz) on 30,5 cm bassoääninen (K-28-E) puukuitukartiolla.

IV-versiossa Heresyssä on ensimmäistä kertaa turbulensseja ja huohotusta vähentävä Klipsch Tractrix -refleksiportti. Uuden jakosuotimen ansiosta kolme elementtiä soivat paremmin yhteen ja tehonsietokin on kasvanut. Heresy IV tarjoaa isoa ja yksityiskohtaista ääntä kohtuullisen kokoisesta mdf-kotelosta.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste : 48Hz – 20kHz
Herkkyys: 99dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max SPL: 116dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8ohm
Jakotaajuus: 850Hz ja 4500Hz
Paino: 20kg

Mitat (K x L x S): 63cm  x 39cm  x 34cm
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.