Harbeth Monitor 40.3 XD

19999,00

Harbethin valtava ja huippu musikaalinen klassikko referenssi monitori päivitetyllä jakosuotimella. Hinta parille.

  

Kaiutinsuunnittelun absoluuttinen huippu Harbeth on valmistaja, joka ei turhan tiheään uudistakaiutinmallistoaan. Siihen on kaksi painavaa syytä. Harbethkaiuttimet ovat alkuperäiseltä suunnittelultaan ja toteutukseltaanniin onnistuneita, että täyttävät vaativankin musiikinkuuntelijanvaatimukset vielä tänä päivänäkin kuten valmistajan alkutaipaleellakin yli 40 vuotta sitten. Toinen syy miksi Harbethei turhia hötkyile on se, että harvinaisesti valmistajan kaikkimallit nauttivat klassikko-statusta ja niihin syvästi ihastuneet fanit eivät ikinä hyväksyisi muutoksia, jotka veisivät äänenlaatua millään alueella aavistustakaan väärään suuntaan.

Joten kun Harbeth tuo markkinoille uudistetun malliston kannattaa todellakin höristää korviaan, sillä luvassa on jotain aidosti ja syvällisesti ennen kuulumatonta säilyttäen kuitenkin kaiken sen mitä rakastit näiden klassikoiden edellisissä versioissa. Uusitut kaiuttimet ovat saaneet mallimerkintänsä perään lisäkirjaimet XD, joka on lyhenne sanoista ”Extended Definition” viitaten malliston vieläkin parempaan tarkkuuteen ja erottelukykyyn.

Useat asiantuntijat ovat yhtämielisiä, Harbeth M40.3 XD on maailman ”musikaalisin” kaiutin. Se on intohimoisen ja väsymättömän täydellisyyden tavoittelun lopputulos.Typerryttävä realismi, bassojen voima, läpikuultavuus ja holografimainen äänikuva tarjoavat vaativimmillekin audiofiileille ja musiikin ystäville ultimaalisen kuunteluelämyksen, jolle löytyy markkinoilta hyvin vähän haastajia. M40.3 XD vie maailmanlaajuisesti ylistetyn Harbeth-äänen uudelle tasolle. Valmistaudu kokemaan musiikillista ylellisyyttä, jota et ole koskaan ennen kokenut.

Harbeth-kaiuttimet valmistetaan laadusta tinkimättä Iso-Britanniassa ja viimeistelyvaihtoehtoina on saatavilla: kirsikka, ruusupuu, pähkinä ja eksoottinen saarni.

 

Toimintaperiaate: 3-tie, bassorefleksi
Diskantti: 25 mm ferronestejäähdytetty
Keskiäänielementti: 200 mm RADIAL2
Bassoelementti: 300 mm
Toistoalue: 35 – 20 000 Hz ±3 dB
Minimi-impedanssi: 6 ohmia, helppo kuorma
Herkkyys: 86 dB
Vahvistinsuositus: 35-650W
Mitat (l x k x s): 432 x 750 x 388 mm
Paino: 38 kg

 

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design Harbeth 40.3 kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 699 euroa.

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.