REL No.25

7500,00

No.25 on todellinen luotettavan tehon ja tyylin taidonnäyte, lippulaivamalli

  

REL No.25

Legendaarinen ja puristisenkin musiikinkuuntelijan tarpeita huomioiva subbarivalmistaja REL on muodostunut jo käsitteeksi vuosikymmenien varrella. Etsimällä saa etsiä toista valmistajaa, joka kykenee tuottamaan yhtä vakuuttavan toiston laadun, yhdistettynä alarajataajuuteen ja säätömahdollisuuksiin. Kaikissa REL-subwoofereissa on kaksi tasonsäätöä, toinen elokuvia varten ja toinen musiikkia varten.

Jättikokoinen neljännesvuosisadan juhlamalli

No.25 on todellinen luotettavan tehon ja tyylin taidonnäyte. 1000 wattia jatkuvaa tehoa tuottava vahvistin yhdistettynä kaksialueiseen parametriseen taajuuskorjaimeen ja ultrakevyeen hiilikuituiseen 15 tuumaiseen bassoelementtiin saavat aikaan huonevasteen, jossa on lähes täydellisyyttä hipova musikkaalinen harmonia. Edellinen kulttimaineessa oleva lippulaiva, REL Studio, on kohtannut viimein voittajansa.

No.25:ssa on sisäänrakennettu REL Acoustics Longbow™ langaton linkkijärjestelmä, joka vapauttaa hifilaitteistosi ylimääräisistä kaapeleista​​. REL Longbow sallii erittäin nopean, pakkaamattoman bassosignaalin lähettämisen langattomasti samassa huoneessa aina noin 13.7 metriin asti (hieman riippuen tilan sokkeloisuudesta). Tavanomaiset langattomat järjestelmät käyttävät erittäin pieneksi pakattua ääntä, jolloin sen palauttaminen takaisin ”alkuperäiseen” muotoonsa on erittäin haastavaa sekä äänenlaatua muuntavaa. Lisäksi tuloksena on havaittavissa viivenopeutta, jolloin laatu kärsii pakkaamisesta. Longbow käyttää audiofiililuokan A/D koodauslaitteita, joilla siirto tapahtuu erittäin nopeasti ja lähes alkuperäisessä muodossaan (tyypillisesti noin 80 prosenttia nopeammin, kuin perinteiset Bluetooth-tai Wi-Fi-järjestelmät), jolloin tuloksena on lähes viiveetön, rikas sekä luonnollinen bassotoisto.

Ominaisuudet:
Elementti: 15″ (380 mm pitkäiskuinen, hiilikuitukartio)
Kotelo: suljettu, elementti eteenpäin
Taajuusvaste: 15Hz -6 dB
Sisääntuloliitännät: Hi Level Neutrik Speakon (XLR), Analoginen stereo (XLR), LFE (RCA)
Vahvistinteho: 1000 wattia (RMS)
Vaiheenkääntö: 0 – 180 astetta
Vahvistimen tyyppi: NextGen3 / D-luokka
Sisäänrakennettu langaton REL Longbow™ (lähetin myynnissä erikseen)
Suojauspiiri: Täysin elektroninen SET-SAFE
Käyttöjännite: 220 volttia
Mitat (L x K x S): 736,50 x 540 x 762 mm
Paino: 78 kg
Pakkaukseen kuuluu: virtajohto, Neutrik Speakon kaapeli (XLR), 10 Metriä
Viimeistely: musta pianolakka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): a17c36918145 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.