Grado Epoch3

12990,00

Maailman kevein jännitegeneraattori, safiiri-neulavarsi ja Gradolle erityisesti profiloitu timanttineula kauniissa puukotelossa.

  

Sveitsiläisien kelloseppien tarkkuuteen verrattava torelaranssi ja maailman alhaisimman liikkuvan massan jännitegeneraattori, ovat vain muutamia lippulaivaäänirasian ominaisuuksista. Materiaaleiksi on valittu eksoottinen Cocobolo-puu ja Gradolle ensimmäistä kertaa safiirinen neulavarsi. Epoch-äänirasioille Grado käyttää täysin uniikkia neulahiontaa. Yhdessä, materiaalit ja äärimmäisen tarkka käsityö luovat täysin uniikin äänirasian, joka on pakko kuulla.

Jokainen Epoch-äänirasia on John Gradon itsensä rakentama.

Suositeltu neulavoima vaihtelee 1.6– 1.9 gramman välissä. Kaikissa puukoteloisissa äänirasioissa on 1/2″ asennus.

Grado The Epoch3

Grado lippulaivaäänirasiassa on neljä uudelleen suunniteltua kelaa 24 karaatin kulta pinnoitteella, maailman kevein jännitegeneraattori, safiiri-neulavarsi ja Gradolle erityisesti profiloitu timanttineula. 1,0 mV antojännitteellä saavutetaan maksimidynamiikka kohinattomista levysoitinesivahvistimista. Puukoteloinen (Cocobolo), massaoptimoitu rasia tuottaa paljon matalataajuista informaatiota ja dynaamisen bassotoiston keskialueen toistuessa sävyiltään rikkaasti, monikerroksisesti ja erittäin uskottavasti. Diskanttitoisto laajakaistaista, nopeaa ja hienonherkkää. Rasia luo yksityiskohtaisen ja tarkaa äänikuvan. Ääni ympäröi kuuntelijan ja vetää musiikin pauloihin.

Tekniset tiedot

Antojännite: 1,0mV @ 5 CMV (45)
Taajuusvaste: 5-65 KHZ
Kanavaerotus: keskim. 35 dB – 10-30 kHZ
Kuormitusimedanssi: 47000 ohm
Induktanssi: 8 mh
Resistanssi: 95 ohm (riippumaton kapasitiivisesta kuormasta)
Rungon massa: 12 g
Neulavoima: 1,6 – 1,9 g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 46a0a7ac2773-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.