Grado 78C äänirasia 78-levyille

109,00

Korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativissakin arkistointitehtävissä.

  

Gradon äänirasiat ovat käsite. Ne tunnetaan poikkeavista teknisistä ratkaisuista ja erittäin kilpailukykyisestä äänenlaadusta. Gradon äänirasia on erinomainen valinta, kun toiveena on tasapainoisesti soiva, riittävän laajakaistainen ja äänitteen yksityiskohtia luonnollisella tavalla esiin tuova äänirasia.

Gradon Prestige-sarjan äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Neulan alhaisen massan ansiosta taajuusvaste ylettyy 50 kilohertsiin tarvittavan neulavoiman jäädessä 1-2 grammaan. Jokaisessa Prestige-sarjan äänirasiassa on vaihdettava neula. Suorituskyky on hintaluokassaan huipputasoa.

Grado 78C

78rpm-äänilevyille tarkoitetuissa Prestige-sarjan 78-RPM-äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativissakin arkistointitehtävissä. Ne sopivat erinomaisesti myös rentoon kotikuunteluun ilman pelkoa levyjen tarpeettomasta kulumisesta. Neulan alhaisen massan ansiosta Grado 78-rasioiden taajuusvaste ylettyy huomattavan ylös käytettävän neulavoiman jäädessä 2-5 grammaan. 78E-rasiassa neulan profiili on elliptinen ja 78C:ssä pallopäinen. Vanhojen äänilevyjen asiantuntijat arvostavat näitä äänirasioita maailman parhaimpien 78-rpm-rasioiden joukkoon kuuluvina.

Taajuusvaste: 10-50
Toimintaperiaate: MI (moving iron)
Oton kuormitusimpedanssi: 47K
Antojännite (1KHz 5CM/sec.): 5mV
Suositeltu neulavoima: 2,5g
Neulan profiili: pallopäinen
Induktanssi: 45mH
Resistanssi: 475 ohm
Vaihdettava neula: kyllä
Asennus: S/P
Paino: 5,5g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 23912579b8ba , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.