Grado DJ200i

169,00

Disc Jockey-sarjan korkea antojännitteinen äänirasia Silver/Gold sarjasta tunnetulla neulavarsiteknologialla

  

Gradon äänirasiat ovat käsite. Ne tunnetaan poikkeavista teknisistä ratkaisuista ja erittäin kilpailukykyisestä äänenlaadusta. Gradon äänirasia on erinomainen valinta, kun toiveena on tasapainoisesti soiva, riittävän laajakaistainen ja äänitteen yksityiskohtia luonnollisella tavalla esiin tuova äänirasia.

Gradon Prestige-sarjan äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Neulan alhaisen massan ansiosta taajuusvaste ylettyy 50 kilohertsiin tarvittavan neulavoiman jäädessä 1-2 grammaan. Jokaisessa Prestige-sarjan äänirasiassa on vaihdettava neula. Suorituskyky on hintaluokassaan huipputasoa.

Grado DJ200i

Gradon Disc Jockey-sarjan äänirasia käyttää Silver ja Gold malleista tuttua neliosaista OTL-neulavarsirakennetta, sekä sisältää saman 17% pienemmän signaaligeneraattorin liikkuvien osien massan. Keloissa käytetään korkealaatuista hapetonta kuparijohtoa. Neulana käytetään messinkiholkkiin asennettua erikoissuunniteltua ellipsi hionta timanttineulaa.

Taajuusvaste: 10Hz-50KHz
Toimintaperiaate: MI (moving iron)
Kanavaerotus (1KHz): 30 dB
Oton kuormitusimpedanssi: 47K
Antojännite (1KHz 5CM/sec.): 5mV
Suositeltu neulavoima: 2,5g
Neulan profiili: elliptinen
Induktanssi: 45mH
Resistanssi: 475 ohm
Komplianssi: 30 µm/mN
Vaihdettava neula: kyllä
Asennus: S/P
Paino: 5,5g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 43ab54d7df4f-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.