Grado Gold

299,00

Korkea antojännitteen äänirasia kovaankin käyttöön. Gold malli edustaa Gold- ja Silver-sarjan top 5%

  

Gradon äänirasiat ovat käsite. Ne tunnetaan poikkeavista teknisistä ratkaisuista ja erittäin kilpailukykyisestä äänenlaadusta. Gradon äänirasia on erinomainen valinta, kun toiveena on tasapainoisesti soiva, riittävän laajakaistainen ja äänitteen yksityiskohtia luonnollisella tavalla esiin tuova äänirasia.

Gradon Prestige-sarjan äänirasioissa on korkea antojännite ja ne on suunniteltu toimimaan vakaasti vaativammassakin käytössä. Neulan alhaisen massan ansiosta taajuusvaste ylettyy 50 kilohertsiin tarvittavan neulavoiman jäädessä 1-2 grammaan. Jokaisessa Prestige-sarjan äänirasiassa on vaihdettava neula. Suorituskyky on hintaluokassaan huipputasoa.

Grado Gold

Uusissa Silver2- ja Gold2-äänirasioissa on uudelleen suunnitellut kelat ja 17% pienempi signaaligeneraattorin liikkuvien osien massa. Silver2- ja Gold2-malleissa on neliosainen OTL-naulavarsi ja kelat, joissa on käytetty hyvin puhdasta pitkäkiteistä (UHPLC) hapetonta kuparijohtoa. Neula on messinkiholkkiin asennettu erikoissuunniteltu elliptinen timanttineula.

Gold2-mallit ovat Silver2-tuotantolinjalta poimittuja, kovemmat testikriteerit täyttäviä yksilöitä (vain noin 5% koko määrästä).

Taajuusvaste: 10Hz-60KHz
Toimintaperiaate: MI (moving iron)
Kanavaerotus (1KHz): 35 dB
Oton kuormitusimpedanssi: 47K
Antojännite (1KHz 5CM/sec.): 5mV
Suositeltu neulavoima: 1,5g
Neulan profiili: elliptinen
Induktanssi: 45mH
Resistanssi: 475 ohm
Komplianssi: 20 µm/mN
Vaihdettava neula: kyllä
Asennus: S/P
Paino: 5,5g

Kiinnitys

standard mount, P-Mount

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 43ab54d7df4f , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.