Grado Aeon3

6990,00

Ultra kevyt jännitegeneraattori, safiiri-neulavarsi ja Gradolle erityisesti profiloitu timanttineula lippulaivan pikkuveljessä

  

Sveitsiläisien kelloseppien tarkkuuteen verrattava torelaranssi ja maailman alhaisimman liikkuvan massan jännitegeneraattori, ovat vain muutamia lippulaivaäänirasian pikkuveljen ominaisuuksista. Materiaaleiksi on valittu eksoottinen Cocobolo-puu ja Gradolle ensimmäistä kertaa safiirinen neulavarsi. Aeon-äänirasioille Grado käyttää täysin uniikkia neulahiontaa. Yhdessä, materiaalit ja äärimmäisen tarkka käsityö luovat täysin uniikin äänirasian, joka on pakko kuulla.

Jokainen Aeon-äänirasia on John Gradon itsensä rakentama.

Suositeltu neulavoima vaihtelee 1.6– 1.9 gramman välissä. Kaikissa puukoteloisissa äänirasioissa on 1/2″ asennus.

Grado The Aeon3

Grado lippulaivaäänirasian pikkuveljessä on neljä uudelleen suunniteltua kelaa, ultra kevyt jännitegeneraattori, safiiri-neulavarsi ja Gradolle erityisesti profiloitu timanttineula. 1,0 mV antojännitteellä saavutetaan maksimidynamiikka kohinattomista levysoitinesivahvistimista. Puukoteloinen (Cocobolo), massaoptimoitu rasia tuottaa paljon matalataajuista informaatiota ja dynaamisen bassotoiston keskialueen toistuessa sävyiltään rikkaasti, monikerroksisesti ja erittäin uskottavasti. Diskanttitoisto laajakaistaista, nopeaa ja hienonherkkää. Rasia luo yksityiskohtaisen ja tarkaa äänikuvan. Ääni ympäröi kuuntelijan ja vetää musiikin pauloihin.

Tekniset tiedot

Antojännite: 1,0mV @ 5 CMV (25)
Taajuusvaste: 5-70 KHZ
Kanavaerotus: keskim. 35 dB – 10-30 kHZ
Kuormitusimedanssi: 47000 ohm
Induktanssi: 8 mh
Resistanssi: 95 ohm (riippumaton kapasitiivisesta kuormasta)
Rungon massa: 11 g
Neulavoima: 1,6 – 1,9 g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 46a0a7ac2773-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.