Dynaudio Evoke 30

3500,00

Dynaudion ajaton look uusilla huippuluokan elementeillä, loppuun asti mietityssä kotelossa. hinta parille.

  

Dynaudio Evoke 30

Tyylikäs ja innostava lattiakaiutin Lattiakaiuttimet olohuoneessa kertovat kaikille, että suhtaudut musiikkiin intohimoisesti. Dynaudio Evoke 30 lattiakaiuttimet olohuoneessa kertovat, että sinulla on myös erinomainen maku ja tyylitaju.

Evoke 30 kaiuttimet eivät hallitse huonetta sirolla ja kauniilla ulkomuodollaan mutta täyttävät sen vaivatta dynaamisella ja puhtaalla äänellään.

Dynaudio on kehittänyt kokoistaan suuremmalta kuulostavia, miellyttävän ja musikaalisen äänen omaavia kaiuttimia jo yli 40 vuotta. Tanskalainen valmistaja eroaakin useimmista kilpailijoistaan siten, että he eivät käytä alihankkijoilta ostettuja elementtejä vaan ovat alusta asti suunnitelleet ja valmistaneet ne itse. Ainostaan tällä tavalla voidaan taata tuotteiden pitkäaikainen luotettavuus, varaosien saatavuus ja tietysti paras mahdollinen äänenlaatu, jossa kaiuttimen kaikki osaset toimivat saumattomasti yhdessä saman tavoitteen eteen.

Basso/keskiääni-elementteinä Evoke 30 kaiuttimessa käytetään uusia pitkäiskuisia 14cm Esotec+ -elementtejä, joiden on puhekelat ovat alumiinia, ripustus Nomexia ja kartiot Dynaudion kehittämää MSP materiaalia. Basso- ja diskanttielementeissä käytetään erittäin voimakkaita keraamisia Ferrite+ – magneetteja.

Evoke 30 kaiuttimessa käytetään uutta Cerotar- diskanttielementtiä, joka on pintakäsitelty 28mm tekstiilikalotti. Se perustuu laajasti palkitun Special Forty-mallin ja Confidence- sarjan elementteihin. Diskanttikalotin sisällä on Dynaudion kehittämä ”Hexis”-sisäkalotti, joka minimoi resonansseja ja vähentää korkeiden taajuuksien värittymiä.

Evoke 30 on saatavilla neljällä eri viimeistelyllä: kiiltävä musta, kiiltävä valkoinen, pähkinä ja vaalea puu. Uudet lakkausmenetelmät mahdollistavat korkealuokkaisen lasipintaa muistuttavan erittäin sileän viimeistelyn. Puuversioissa käytetään aitoja puuviiluja, jotka antavat kaiuttimille lämpimän ja luonnollisen vaikutelman.

Evoke-sarjan kaiuttimet ovat tanskalaista muotoilua hienoimmillaan: yksinkertaista, minimalistista, ajatonta ja funktionaalista.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 88dB/1W/1m
Tehonkesto: 200W
Impedanssi: 4 Ohmia
Taajuusvaste: 40Hz – 23kHz
Kotelon toimintaperiaate: refleksiaukko kaiuttimen takana
Jakosuodin: kaksi- ja puolitie
Jakotaajuudet: 1200/2300Hz
Basso/keskiääni: 2 x 14cm MSP-kartio
Diskantti: 28mm Cerotar Hexis
Paino: 15,5kg

Koko (L x K x S): 180 x 900 x 267mm

Viimeistelyvaihtoehdot: kiiltävä musta, kiiltävä valkoinen, pähkinä ja blond wood

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.