Dynaudio Evoke 25c

1370,00

Dynaudion ajaton look uusilla huippuluokan elementeillä, loppuunasti mietityssä kotelossa.

  

Dynaudio Evoke 25c

Keskikaiutin vaativaan käyttöön

Kotona on mukava katsella elokuvia; ei jonoja, lattia ei ole tahmea, eikä naposteltavista kiskota törkeää ylihintaa. Ja mikä parasta, äänentoisto on parempi! Mutta siihen tarvitset laadukkaan keskikaiuttimen.

Evoke 25C on suunniteltu sulautumaan täydellisesti sarjan muiden kaiuttimien kanssa nostaen elokuvaelämyksen aivan uudelle tasolle. Se toistaa dialogin ja minkä tahansa keskikanavaan miksatun äänen selkeästi artikuloiden ja puhtaasti äänenvoimakkuudesta riippumatta.

Dynaudio on kehittänyt kokoistaan suuremmalta kuulostavia, miellyttävän ja musikaalisen äänen omaavia kaiuttimia jo yli 40 vuotta. Tanskalainen valmistaja eroaakin useimmista kilpailijoistaan siten, että he eivät käytä alihankkijoilta ostettuja elementtejä vaan ovat alusta asti suunnitelleet ja valmistaneet ne itse. Ainostaan tällä tavalla voidaan taata tuotteiden pitkäaikainen luotettavuus, varaosien saatavuus ja tietysti paras mahdollinen äänenlaatu, jossa kaiuttimen kaikki osaset toimivat saumattomasti yhdessä saman tavoitteen eteen.

Basso/keskiääni-elementteinä Evoke 25C-kaiuttimessa käytetään uusia pitkäiskuisia 14cm Esotec+ -elementtejä, joiden
on puhekelat ovat alumiinia, ripustus Nomexia ja kartiot Dynaudion kehittämää MSP materiaalia. Basso- ja diskanttielementeissä käytetään erittäin voimakkaita keraamisia Ferrite+ -magneetteja.

Evoke 25C:ssä käytetään uutta Cerotar-diskanttielementtiä, joka on pintakäsitelty 28mm tekstiilikalotti. Se perustuu laajasti palkitun Special Forty-mallin ja Confidence-sarjan elementteihin. Diskanttikalotin sisällä on Dynaudion kehittämä ”Hexis” sisäkalotti, joka minimoi resonansseja ja vähentää korkeiden taajuuksien värittymiä.

Evoke 25C on saatavilla neljällä eri viimeistelyllä: kiiltävä musta, kiiltävä valkoinen, pähkinä ja vaalea puu, kuten sarjan muutkin kaiuttimet. Uudet lakkausmenetelmät mahdollistavat korkealuokkaisen lasipintaa muistuttavan viimeistelyn. Puuversioissa käytetään aitoja puuviiluja, jotka antavat kaiuttimille lämpimän ja luonnollisen vaikutelman. Evoke-sarjan kaiuttimet ovat tanskalaista muotoilua hienoimmillaan: yksinkertaista, minimalistista, ajatonta ja funktionaalista.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 88dB/1W/1m
Tehonkesto: 200W
Impedanssi: 4 Ohmia
Taajuusvaste: 50Hz – 23kHz
Kotelon toimintaperiaate: refleksiaukko kaiuttimen takana
Jakosuodin: kaksi- ja puolitie
Jakotaajuudet: 1200/2300Hz
Basso/keskiääni: 2 x 14cm MSP-kartio
Diskantti: 28mm Cerotar Hexis
Paino: 11,8kg

Koko (L x K x S): 600 x 180 x 267mm

Viimeistelyvaihtoehdot: musta, valkoinen ja pähkinä

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 4c5f3743ed39-2-1 , , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.