Audiovector QR7 SE

5890,00

QR7 SE Elegantin ulkonäkönsä lisäksi tuottaa dynaamisen, huoneen täyttävän ja täyteläisen konsertin. Parihinta.

  

Audiovectorin uusi QR 7 SE-lattiakaiutin

Samalla kun QR7 SE tuottaa tilaasi ison, huoneen täyttävän ja täyteläisen äänen, se myös istuu elegantin ulkonäkönsä ansiosta monenlaisen tilan sisustukseen. Se luo kokonaisen konsertin kotiisi, tekee sen tyylillä ja sellaisella dynamiikalla että pystyt nauttimaan elämyksestä yhä uudelleen, ilman kuunteluväsymystä.

Kirsikkana komeuden päällä, kaiutin on suunniteltu ja käsin rakennettu Audiovectorin päämajassa, Tanskassa.

Audiovector QR7 SE on varustettu kahdella 8″ bassoelementillä, 6″ keskialueella ja uusilla 3-tie jakosuotimilla. Diskanttina on QR-sarjasta tuttu, nopea ja  hengittävä (Air Motion Transformer) AMT-diskantti S-stop filtterillä joka integroituu keskialueeseen saumattomasti..

Korkean herkkyytensä vuoksi (90.5db), kaiutinta voi ajaa myös pienitehoisella vahvistimella äänen kärsimättä, vaikkapa pehmeämmän sävyisellä putkivahvistimella tai rytmikkäällä transistorilla, mikä sinulle ja musiikkityylillesi parhaiten sopii.

Yksi yksilöllisimmistä asioista kaiutinsuunnittelussa on ottaa huomioon eri komponenttien vaikutus kokonaisuuteen; huomioiden esimerkiksi kaiutinelementtien asettamat vaatimukset jakosuotimien sovitukseen ja ns. sähköisten arvojen optimoimisen. Audiovector suunnittelee elementtinsä itse, ja tarkkaan valittu yhteistyökumppani toteuttaa ne. Lopputuloksena saavutetaan alhaisilla resistansseilla olevat puhekelat, tehokkaat magneetit, ja tukevat elementin rungot, sekä värähtelemättömät tuplakartioelementit joilla jokaisella on vaikutusta lopputulokseen. QR 7 SE:n pitkälle viety suunnittelu luo rikkaan, selkeän ja nautinnollisen äänen josta on helppo nauttia.

QR 7 SE on rakennettu tiheäkuituiseen HDF-koteloon (high-density hardwood), joka vaimentaa resonansseja tehkkaasti, kestää aikaa ja luo äänelle huomattavasti paremman kontrollin.

QR 7 SE sointuu mainiosti muiden QR-sarjan tuotteiden kanssa yhteen kotiteatterikäytössä. Lisäämällä QR Sub SE, QR Center SE ja sirot, helposti seinään kiinnitettävät QR wall SE:t, saat erittäin suorituskykyisen kotiteatterin, musiikinkuuntelun rinnalle.

Tule tutustumaan kaiuttimeen ja totea itse!

 

Värit: valkoinen matta, musta pianolakattu ja tumma mattapähkinä

Valmistajan sivu (eng)

Tekniset tiedot

Tyyppi: 3-tie / bassorefleksi
Taajuusvaste: 27 – 52 kHz
Herkkyys: 90.5dB
Nimellisimpedanssi: 6 Ω
Jakotaajuudet: 425 Hz/3 kHz
Tehonkesto: 330 W
Mitat (K x L x S): 1140 x 250 x 400 mm

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.