Audiovector QR5 SE

4250,00

Uusi QR5 SE tarjoaa parasta suoritustasoa ja poikkeuksellisen kilpailukykyistä ääntä luokassaan. Parihinta.

  

Audiovectorin uusi QR 5  SE-lattiakaiutin

Uusi QR 5 SE lujittaa Audiovectorin mainetta järkevänkokoisten ja laadukkaiden lattiakaiuttimien valmistajana.

Audiovector tunnetaan teknisesti loppuun asti ajatelluista, huolella viimeistellyistä ja suhteellisen kompakteista highend-tason lattiakaiuttimista. Se on pitänyt johdonmukaisesti kiinni valmistusfilosofiastaan ja pyrkinyt tuomaan markkinoille aina vain tiukempia toteutuksia johtoajatuksestaan.

QR SE-sarja edustaa kaikkia niitä kaiutinsuunnittelun hyveitä, mistä Audiovector tunnetaan: hyvä herkkyys, elävä dynamiikka, laajakaistainen diskantti, elementtien ja kotelon keskinäinen vaikutus jne. Sarjan kookkaimpana kaiuttimena 91dB herkkä QR5 SE tarjoaa sarjan parasta suoritustasoa ja poikkeuksellisen kilpailukykyistä ääntä hintaluokassaan.

Tyylillisesti puhdaslinjainen kaiutin sopii monenlaiseen sisustukseen. Alumiinietulevy on jätetty kauniin harmaaksi, jolle kullattu diskanttilementin verkko, joka samalla toimii suhinaäänten suotimena, tuo hienovaraista kontrastia.

QR 5 SE on 3-tiekaiutin kahdella 6 tuuman bassoäänisellä, yhdellä 6 tuuman keskiäänisellä ja Audiovectorin omalla AMT 3 -diskantilla, jonka toistakaista yltää 3 kHz:stä ja 45 kilohertsiin. Audiovectorin omissa basso- ja keskiäänisissä on kaksoismagneetti ja voileipärakenteiden kartio, joilla kartio on saatu liikkumaan sylinterimäisesti ja toisto lineaariseksi yli laajan kaistan. Refleksikanavan aukko on kaiuttimen pohjassa (Audiovectorin Q-port-tekniikka).

Audiovector kuvaa QR:n ääntä suureksi, selväpiirteiseksi, dynaamiseksi, miellyttäväksi ja vivahteikkaaksi. Hienovarainen ja sopusointuinen diskanttitoisto takaa pitkät kuuntelusessiot ilman kuunteluväsymystä samalla kun voimakas ja tarkka bassotoisto saa levyt kuulostamaan eläviltä ja luonnollisilta. Kaiutin ei tee eroa musiikkityylien välillä, vaan on kotonaan kaikenlaisen musiikin kanssa.

Yhdessä QR Sub SE -bassokaiuttimen, QR Center SE -keskikaiuttimen sekä QR Wall SE-seinäkaiuttimien kanssa QR5 SE pääkaiuttimina tekee tehokkaan kotiteatterin.

Värit: valkoinen matta, musta pianolakattu ja tumma mattapähkinä

Audiovector QR 5 SE esite (eng)

Ominaisuudet

Tyyppi: 3-tie / bassorefleksi
Taajuusvaste -6DB: 24 – 45 kHz
Herkkyys (8 OHM): 91dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Jakotaajuudet: 400 Hz/3 kHz
Tehonkesto: 300 W
Mitat (K x L x S): 105,7 x 21 x 27 cm

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.