Audio Physic MIDEX

alk. 12590,00

MIDEX hyödyntää koko Audio Physic:n arsenaalia kennorakenteesta keraamiseen vaahtoon saavuttaakseen jäykimmän mahdollisen kotelon

  
MIDEX

Audio Physic esittelee uuden Midexin.
Palkittu kaiutin on ensimmäistä kertaa varustettu vallankumouksellisella PowerTrain -tekniikalla, mukaan lukien uusi keskiäänielementti HHCM SL.

Otetaan esimerkiksi bassokaiuttimien sijainti. Sen sijaan, että ne asetettaisiin päällekkäin diskanttikaiuttimen ja keskiäänielementin alle, ne sijoitetaan siten, että yksi bassokaiutin on etulevyn yläosassa ja toinen etulevyn alaosassa. Tämä sijoitus auttaa välttämään huoneen akustiikan hallitsemattomia vaikutuksia bassoalueella, mikä parantaa merkittävästi matalien taajuuksien tarkkuutta.

Midex -kotelo käyttää hyväksi todettua sandwich -rakennettamme ja siinä on sisäinen vahvistusrakenne, joka on valmistettu avosoluisesta keraamisesta vaahdosta. Tämä erittäin kallis korkean teknologian materiaali on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se koostuu enimmäkseen ilmasta, jota ympäröi keramiikkaverkosto, joka on lähes yhtä kovaa kuin timantti. Ceramic Foam on erittäin kevyt, mutta erittäin jäykkä ja vahva. Käyttämällä Ceramic Foamia vahvistamiseen voimme luoda erittäin jäykän kotelon sisäistä tilavuutta hukkaamatta verrattuna perinteisiin materiaaleihin. Tämä tarkoittaa, että Midex on akustisesti paljon suurempi kuin sen ulkomitat antavat ymmärtää.

Midexin sisäisessä rakenteessa on myös uusi Honeycomb Sandwich Board -materiaali, jota käytimme ensimmäisen kerran lippulaivakaiuttimessamme Structure. Murto-osalla painosta, tämä materiaali on erittäin kevyttä ja jäykkää ja ehkäisee paljon paremmin ei-toivottuja tärinöitä ja resonansseja kuin yleisesti käytetty MDF, mikä puolestaan optimoi edelleen kaapin akustisesti merkityksellistä tilavuutta.

Muita Midexin uraauurtavia Audio Physic -tekniikoita ovat jakosuodinrakenteen ja liitäntäpaneelin ainutlaatuinen vaimennus. Jälkimmäinen, kuten kaikissa kaiuttimissamme, on varustettu huippuluokan nextgen® WBT-liittimillä.

Midexin mukana tulee uusi HHCM SL -keskitaajuuselementti ja kolmannen sukupolven HHCT-diskanttikaiutin, joita käytetään myös Codexissa. Moderni arkkitehtuuri vähentää tehokkaasti omaresonanssia ja johtaa jäljittelemättömän puhtaaseen ja avoimeen äänentoistoon. Äänen osalta Midex on moitteeton monipuolisuutensa ansiosta, eikä sen kanssa tarvitse tehdä kompromisseja myöskään ulkonäön suhteen. Sitä on vakiona saatavana eri puu- ja korkeakiiltoisilla lasipinnoilla, ja se voidaan varustaa pyynnöstä lähes minkä värisillä lasipaneeleilla tahansa.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 30 – 180 W
Taajuusvaste: 30 Hz – 40 kHz
Mitat (L/K/S): 202 x 1120 x 340 mm
Paino: 36 kg (puupintaiset 32 kg)

Värivaihtoehdot:

 • Lasi valkoinen
 • Lasi musta
 • Lasi punainen
 • Lasi antrasiitti
 • Lasi hopeanharmaa
 • Lasi helmenvalkoinen
 • Pähkinä
 • Eebenpuu
 • Kirsikkapuu
 • Eebenpuu pianolakka
 • Kirsikkapuu pianolakka
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, pähkinä, Eebenpuu, Kirsikkapuu, Eebenpuu pianolakka, Kirsikkapuu pianolakka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
 • Ostoskori on tyhjä.