Audio Physic CODEX

alk. 15490,00

CODEX hyödyntää vallankumouksellisella PowerTrain -tekniikkaa, jonka avulla saavutetaan lyömätön suorituskyky minimalistisella muotoilulla

  
CODEX

Palkittu kaiutin on ensimmäistä kertaa varustettu vallankumouksellisella PowerTrain -tekniikalla, mukaan lukien uusi keskiäänielementti HHCM SL.

Tämän ansiosta Codex saavuttaa lyömättömän suorituskyvyn resoluutiossa ja tilantunnussa tässä luokassa. Codexin tyylikäs ja minimalistinen muotoilu säilyy ennallaan.

Erinomaisen musiikin toiston ja sisustusnäkökohtien välillä on aina tietty ristiriita. Täyteläisen, syvän basson ja vankan pohjan saavuttamiseksi kaiuttimet vaativat tietyn kotelon tilavuuden. Codex hallitsee onnistuneesti tätä tiukkaa vääntöä älykkään koteloarkkitehtuurinsa ja erilaisten viimeisteltyjen ansiosta. Kotelotilavuudestaan ​​huolimatta tämä nelitiekaiutin, jossa on selkeitä ääriviivoja ja kapea etulevy, huokuu tyylikästä eleganssia. Erityisesti korkeakiiltoinen lasipinta yhdistettynä kirkkaisiin värisävyihin tuo kaiuttimille melkein painottomuuden vaikutelman.

Kotelon sisärakenteeseen kiinnitettiin erityistä huomiota, sillä vain äärimmäisen tukeva kaiutinkotelo tarjoaa edellytykset puhtaalle ja yksityiskohdiltaan tarkalle äänentoistolle. Lukuisat tuet ja äärimmäisen jäykät elementit, jotka on valmistettu avosoluisesta keraamisesta vaahdosta, antavat Codex-rungolle erinomaisen vakauden vähentämättä merkittävästi sisätilavuutta. Sandwich-rakenteen, jossa on pysyvästi elastinen välikerros, ansiosta kotelo on täysin hiljainen. Siten itse kotelon osien akustisia vaikutuksia torjutaan tehokkaasti.

Codexin subwoofer on asennettu kotelon sisäpuolelle käyttämällä optimaalisesti sovitettua kammiota. 10 tuuman elementin pitkäiskuinen runko on erittäin tehokas ja toistaa vaivattomasti alhaisimmat taajuudet. 100 hertsistä alkaen se antaa toiston kotelon etuosassa olevalle 7 tuuman elementille. Tässä on tämän työnjaon etu: Basson toisto pysyy luotettavana ja hallinnassa kaikissa tilanteissa. Lisäksi Codex tarjoaa huomattavasti enemmän liikkumavaraa sijoittelun suhteen kuin perinteisesti suunnitellut kaiuttimet, jopa lähellä seinää, ne toistavat tarkasti ja täydellä vääntömomentilla.

Alempien oktaavien selkeys tarjoaa kulmakiven poikkeuksellisen neutraalille ja tarkalle keskitaajuuksien ja korkeiden taajuuksien toistolle.

Tässä astuu esiin uraauurtava Hyper Holographic Cone -diskanttikaiutin, nyt kolmannessa sukupolvessaan, ja uraauurtava HHCM SL -keskitaajuuselementti. Erikoisen surround -suunnittelunsa ansiosta se ei tarvitse lainkaan kartiota keskittävää ”hämähäkkiä”, mikä tekee alumiinikartion takana olevasta rakenteesta paljon virtaviivaisemman, mikä puolestaan ​​estää tehokkaasti äänen kompressoitumista.

Tästä syystä äänentoistoon ei vaikuta mikään renegaattiresonanssi eli niin sanottu osavärähtely. Lisäksi rungoissa on oma osastonsa Codex -korpuksessa. Tämä eliminoi kaiken vuorovaikutuksen kaiuttimessa liikkuvan ilman kautta. Signaalin maksimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi jakosuodin on hajautettu useille tasoille ja varustettu ensiluokkaisilla komponenteilla. Yksittäiset moduulit on sijoitettu jokaisen elementin rungon viereen.

Codex näyttää myös tarkkoja yksityiskohtia liittimissään. Kaiutinkaapelit yhdistetään huippuluokan WBT nextgen™ -naparuuveilla. Liittimet on myös mekaanisesti irrotettu kaiutinkotelosta. Kaikkien näiden yksityiskohtien summa tekee Codexista todella kehittyneen kaiuttimen – uskollisena Audio Physicin motolle: Ei hienojen yksityiskohtien menetystä.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 40 – 250 W
Taajuusvaste: 28 Hz – 40 kHz
Mitat (L/K/S): 202 x 1195 x 370 mm
Paino: 44 kg (puupintaiset 38 kg)

Värivaihtoehdot:

  • Lasi valkoinen
  • Lasi musta
  • Lasi punainen
  • Lasi antrasiitti
  • Lasi hopeanharmaa
  • Lasi helmenvalkoinen
  • Eebenpuu pianolakka
  • Ruusupuu pianolakka
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Eebenpuu pianolakka, Ruusupuu pianolakka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.