Audio Physic TEMPO

7290,00

TEMPO todistaa, että pienimmät lattiakaiuttimet eivät vain näytä tyylikkäiltä, vaan osaavat saada itsensä myös muusikilla kauniisti kuuluviin

  
TEMPO

TEMPO -kaiuttimet onnistuvat kuromaan umpeen eron uskomattoman tarkkuuden, realistisen renderoinnin ja tinkimättömän neutraaliuden välillä jollaista TEMPO:lla ei ole ennen ollut. Uusimmilla AUDIO PHYSIC:in tuotekehityksen tuloksilla varustettu ja yksityiskohtia myöten huolellisesti viimeistelty TEMPO nostaa rimaa merkittävästi sen suhteen, mitä voit nyt odottaa olohuoneystävälliseltä jalustakaiuttimelta.

Voit hemmotella itseäsi vertaansa vailla olevalla musiikin nautinnolla AUDIO PHYSIC:in tunnuslauseen ”Nothing but Music” mukaisesti.

TEMPO näyttää melkein hauraalta, mutta silti ne kätkevät taitavasti hienostuneen ja älykkään suunnittelun, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia kaiuttimia luokassaan. Niiden hoikka, korkea muoto, sekä loivasti kaltevat ja eteenpäin suuntautuvat sivupaneelit, vähentävät kaapin ei-toivottuja luonnollisia värähtelyjä, sekä seisovia aaltoja kaiuttimen sisällä. Ilman vastatoimia omat värähtelyt ja tällaiset seisovat aallot voivat nopeasti aiheuttaa erilaistumattoman, joskus jopa humisevan äänen. TEMPO:n suunnittelu torjuu näitä vaaroja jo niiden lähteellä.

Kaksi tehokasta bassoelementtiä, jotka on varustettu jäykillä alumiinikartioilla, sijaitsevat tarkasti vastakkain TEMPO:n sivuilla. Niiden sijainti ja kytkentä sekä ns. push-push-tekniikka luovat symmetrisen jakauman kaiutinkoteloon kohdistuvaan voimaan, kun kaiutin on käytössä. Basso-osaston täydellinen kasvojenkohoistus parantaa merkittävästi impulssivastetta. Perinteisen eristysmateriaalin sijaan kaiuttimen sisäpuolelle tulevan akustisen melun vaimentamiseen käytetään avohuokoista keraamista vaahtoa. Yli 85 %:n huokoisuussuhteella vaimennus on nyt huomattavasti tehokkaampi. Keraaminen vaahto itsessään on erittäin jäykkää ja auttaa edelleen vakauttamaan kaiutinkoteloa. Tulos on aivan omaa tarkkuustasoaan tässä luokassa.

Diskanttikaiuttimet ja keskiäänielementit on valmistettu yksinomaan AUDIO PHYSIC:ia varten, niiden hybridikartiorakenne (HHC-tekniikka) on ainutlaatuinen, ja siinä yhdistyvät nykyaikaisten polymeerien vaimennusominaisuudet metallin vakauteen ja vääntöjäykkyyteen. Jousitusjärjestelmän ja elementin alustakorin välisten vuorovaikutusten aiheuttamat haitalliset vaikutukset ääneen eliminoidaan näin tehokkaasti. Lopputuloksena on tasainen ja homogeeninen akustinen kuvio perusäänestä aina korkeimpiin taajuuksiin.

Kuten diskanttikaiuttimella, myös TEMPO:n keskialueen elementillä on oma kotelo. Hienostuneen HHC-runkorakenteen lisäksi keskialue-elementti on varustettu metallista valmistetulla kiinteävaiheisella tulpalla. Riippuen musiikkimateriaalista ja äänenvoimakkuudesta, ripustusjärjestelmät pyrkivät kehittämään voimakasta lämpöä, joka voi tietyissä olosuhteissa muuttaa tiettyjä parametreja. Metallifaasitulppa on tehokas jäähdytyselementti, joka myös vähentää kompressiota kalvon takana. Uudessa TEMPO:ssä on uusimman sukupolven keskialueen elementit, HHCM III.

Mitä tulee diskanttikaiuttimiin, TEMPO:ssä on uusin elementtien runkosukupolvi, HHCT III, jota käytetään myös suuremmissa AUDIO PHYSIC -kaiuttimissa.

Jakosuotimet saivat myös kasvojenkohotuksen, yksittäiset komponentit suojattiin valikoivasti mikrovärähtelyltä ja sisäpuolen johdotus virtaviivaistettiin intuitiivisesti. Ei vähäisimpänä, TEMPO:n jalusta on rakennettu umpialumiinisista sivuttaistuista, joita käytetään myös AVANTI:ssä. Ne takaavat helpon käsittelyn ja optimaalisen kosketuksen lattiaan. Näiden toimenpiteiden tulos: huomattavasti korkeampi erottelu, lisääntynyt homogeenisuus ja hämmästyttävän autenttinen musikaalisuus. TEMPO:ssä oli myös mustat magneettiset kangasritilät normaalien kangasritilöiden sijaan.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 20 – 150 W
Taajuusvaste: 32 Hz – 40 kHz
Mitat (L/K/S): 187 x 1000 x 320 mm
Paino: 21 kg

Värivaihtoehdot:

  • Lasi valkoinen
  • Lasi musta
  • Pähkinä
  • Eebenpuu
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Pähkinä, Kirsikka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.