Audio Physic CLASSIC 8

2790,00

Joskus vähemmän voi todellakin olla enemmän jos se tehdään oikein. Siksi sisällytimme kaikki Classic -sarjan tekniset hienoudet tähän kaiuttimeen

  
CLASSIC 8

Kun tarvitset hieman ylimääräistä potkua, Classic 8 on sopiva hommaan!

Menestyksekkääseen Classic 5:een, jolla on sama ohut siluetti, perustuen Classic 8 nostaa aloituspanosta melko merkittävästi läsnäolon ja tehon osalta. Tämä merkittävä saavutus on toteutettu lisäämällä ylimääräinen bassokaiutin, jossa on erittäin vahva magneetti, mikä tarjoaa lisätukea keskibassokaiuttimelle. Tämä 2½ -tie systeemi tarjoaa riittävästi tehoa täyttämään helposti jopa suuret 20 neliömetrin huoneet henkeäsalpaavan hyvällä äänellä.

Sekä Classic 8:n bassokaiuttimessa että keskibassokaiuttimessa on kudotusta lasikuidusta valmistettuja kartioita, joissa yhdistyy keveys ja korkea sisäinen vaimennus. Näin estetään tehokkaasti ääntä häiritsevät kartion osittaiset värähtelyt. Keskibassokaiuttimen Phase Plug vähentää kompressiota kriittisellä keskialueella ja sillä on oleellinen rooli elementin tärkeän magneettimoottorin jäähdyttämisessä käytön aikana.

Kuten Classic 5:ssä, myös Classic 8:ssa on silkkikupuinen diskanttikaiutin, joka sijaitsee pienessä torven muotoisessa syvennyksessä, joka säätää hienovaraisesti äänen säteilykäyttäytymistä jakotaajuuden ympärillä keski- ja korkeiden taajuuksien välillä. Näin tilantuntu säilyy leveänä, tasapainoisena ja tarkkana, vaikka kuuntelija istuisikin hieman ns. makean pisteen ulkopuolella.

Classic 8:n etulevy on yhtä kapea kuin Classic 5:n, mikä minimoi ei-toivotut heijastukset ja diffraktio-ongelmat elementtien ympärillä. Ja korkeudeltaan uusi Classic 8 on vain 55 mm korkeampi kuin Classic 5, ja näin se pysyy erittäin kompaktina hyvänä lattiakaiuttimena. Hyvin mitoitettu musta sokkeli tarjoaa vakautta ja tukevan jalansijan kaikilla pinnoilla, ja lisäksi se näyttää myös modernilta, sekä tyylikkäältä kaikilla saatavilla olevilla väri- ja viiluvaihtoehdoilla.

 

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 25 – 150 W
Taajuusvaste: 34 Hz – 30 kHz
Mitat (L/K/S): 170 x 1055 x 290 mm
Paino: 27 kg

Värivaihtoehdot:

  • Valkoinen
  • Musta
  • Kirsikka
  • Pähkinä
Pintakäsittely

valkoinen, musta, Pähkinä, Kirsikka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.