Audio Physic CLASSIC 35

6090,00

CLASSIC 32:een perustuvan CLASSIC 35:n voileipärakenne eliminoi kotelon vaikutuksen ääneen. Se, mitä kuulet, ei ole kaiutin, vaan puhdasta musiikkia.

  
CLASSIC 35

CLASSIC 35:ssä on patentoitu sandwich -kotelomme. Tätä varten lasipaneelit liimataan kiinteään MDF -ytimeen elastisilla akrylaattiliimaraidoilla. Tuloksena oleva ”voileipä” on käytännöllisesti katsoen immuuni tärinää vastaan, mikä eliminoi kotelon vaikutuksen ääneen. Se, mitä kuulet, ei ole kaiutin, vaan puhdasta musiikkia. Lisäksi lasipaneelien hienostunut korkeakiiltoinen pinta on paljon paremmin naarmuuntumista kestävä, kuin mikään lakka. Aidolla puuversiolla pähkinän tai kirsikan luonnolliset aidot puupinnat kohtaavat jalomustan lasin kapeassa etulevyssä ja välittävät siten hillittyä eleganssia.

Kuten edeltäjänsä, menestynyt Classic 30, Classic 35 käyttää ainutlaatuista sandwich -kotelorakennettamme. Tämä koostuu vahvasta sisäytimestä, johon taustamaalatut lasipaneelit on liimattu ulkopuolelta elastisilla akrylaattiliimaraidoilla. Lasin ja MDF:n täysin erilaisten resonanssiominaisuuksien ja elastisen akrylaatin vaimennusominaisuuksien vuoksi kaikenlaiset tärinät vaimentuvat erittäin tehokkaasti, ei-toivottu ”kaappiääni” ei yksinkertaisesti ole enää ongelma.

Liimanauhat muodostavat myös tarkasti määritellyn raon ytimen ja ulkopaneelien väliin, ja äänieristysvaikutus on samanlainen kuin kaksoislasisissa ikkunoissa: Kaapin sisäpuolelta ulos ei siirry ääntä muulla tavalla, kuin mitä kuuluu kaiutinelementtien edessä. Kokonaisvaikutelma on yksinkertainen, mutta upea: et kuuntele kaiutinta, vaan puhdasta musiikkia.

Toinen näiden lasipaneelien lyömätön etu on niiden erittäin kestävä korkeakiiltoinen pinta, joka on huomattavasti parempi kuin mikä tahansa perinteinen maalipinta. Jopa monien vuosien jälkeen ne näyttävät yhtä turmeltumattomilta kuin uusina, koska ne eivät ole menettäneet mitään loistostaan ​​ja syvyydestään.

Myös kaikki elementit edustavat Classic Line -mallimme nykyistä huippua. Keskialueen elementissä on ainutlaatuinen Audio Physic Dual Basket Design, kudottu lasikuitukalvo ja Phase Plug, joka on asennettu suoraan magneettimoottoriin, mikä helpottaa lämmönhallintaa elementin sisällä. Huomion kiinnittäminen keskiäänielementin yksityiskohtiin on erityisen tärkeää, koska ihmiskorva on erittäin herkkä sen kattamalla taajuusalueella, sillä siihen kuuluu suurin osa ihmisäänestä. Tämän elementin äänen selkeys ja luonnollisuus ovat vertaansa vailla tässä hintaluokassa.

Classic 35:n diskanttikaiuttimen magneettimoottori on myös taidokkaasti tuuletettu, joten saksalaisen erikoisyrityksen valmistamalla pehmeällä diskantin kuvulla on aina ihanteelliset toimintaolosuhteet raskaassakin kuormituksessa. Tehokkaan magneetin ja alhaisen oman resonanssin ansiosta diskanttikaiutin saavuttaa esimerkillisen signaalin eheyden kauas kuuloalueen yli. Pieni torven muotoinen ääniohjain ympäröi varsinaista kupolia ja varmistaa saumattoman siirtymän keskitaajuuksien ja korkeiden taajuuksien välillä. Joten jopa niin sanotun makean paikan ulkopuolella pääset nauttimaan rennosta musiikkielämyksestä.

Kaiken kaikkiaan uusi Classic 35 on merkittävä parannus jo ennestään erittäin hyvästä Classic 30:stä. Se on itse asiassa niin hyvä, että se on akustisen suorituskyvyn suhteen hyvin lähellä joitain REFERENCE Line -kaiuttimiamme, kuten Avanti tai Midex. Todellisessa hintaluokassaan Classic 35 on epäilemättä aivan omaa luokkaansa.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 20 – 160 W
Taajuusvaste: 32 Hz – 30 kHz
Mitat (L/K/S): 202 x 1145 x 340 mm
Paino: 35 kg

Värivaihtoehdot:

  • Lasi valkoinen
  • Lasi musta
  • Lasi punainen
  • Lasi antrasiitti
  • Lasi hopeanharmaa
  • Lasi helmenvalkoinen
  • Kirsikka
  • Pähkinä
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Pähkinä, Kirsikka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.