Audio Physic CARDEAS

alk. 38990,00

Uusi Cardeas sisältää useita läpimurtoja, jotka eivät ole koskaan vielä nähneet päivänvaloa. Tätä kutsutaan nimellä Audio Physic PowerTrain™.

  
CARDEAS

Kuunneltavissa Kruunuradion myymälässä

Mikä on vallankumouksellisuuden ydin?
Todella vallankumoukselliset asiat kestävät aikaa ja tekevät pysyvän vaikutuksen – eivät ne, jotka kapinoivat lyhytaikaisella ja näyttävällä tavalla. Näin määrittelemme todellisen vallankumouksen. Se on seurausta lukemattomista pienistä evoluutionaalisista ja innovatiivisista askeleistamme.

Uusi Cardeas sisältää useita läpimurtoja, jotka eivät ole koskaan vielä nähneet päivänvaloa. Tämä innovatiivisten komponenttien sarja vapauttaa musiikin todella vapaaksi, ja tätä kutsutaan nimellä Audio Physic PowerTrain™.

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä tutkimuksemme lopputuloksen uuden Cardeasin kanssa. Kaiutin on kehitetty uudelleen tyhjästä, jotta PowerTrain™ saa siitä kaiken irti ja tuottaa vertaansa vailla olevan äänentoiston.

Kuvittele niin laaja maisema, että tuskin näet reunoja – kuitenkin heti, kun kiinnität huomiosi tiettyyn kohtaan, näet jokaisen yksityiskohdan. Tervetuloa nauttimaan uusien Cardeas-kaiuttimiemmme äänestä – rajaton äänimaailma. Neulanterävä tarkkuus.

Jotta nämä yksityiskohdat olisivat kuultavissa, sukelsimme syvälle teknologiamme pienimpiin yksityiskohtiin. Vuosien kehitystyötä tehtiin kaikkiin Cardeas -komponentteihin, kunnes lopputulos viimein tyydytti meitä. Kuten on aina ollut totta Audio Physicin historiassa, emme halunneet lisätä ominaisuuksia tehdäksemme huipputeknistä tuotetta: ainoastaan ääni ratkaisee. Ja jos ääni ei ole tarpeeksi hyvä, uskomme, että on oltava parempi ratkaisu – ja ryhdymme etsimään sitä.

Monikerroksinen sandwich-kennokotelo
Cardeas on nelitiekaiutin uudella monikerroksisella sandwich-kotelollamme. Sisältä epäsymmetrinen kotelo koostuu korkean teknologian hunajakenno / multiplex-sandwichista. Ulkopuoli on verhoiltu lasi- ja elastomeerikerrosten yhdisterakenteella. Tämä tekee kammiosta uskomattoman jäykän ja antaa suuren sisäisen vaimennuksen. Kotelon sisäinen jäykistys on valmistettu samoista kennopaneeleista.

HHCT III+ diskanttikaiutin
Cardeasissa on erillinen diskanttikaiuttimen kotelo, jolla uusi HHCT III+ diskanttikaiutin ja jakosuodin irrotetaan muusta kaiutinkotelosta.

Keskialueen HHCM SL ja Double Surround basso / keskibassoelementti
Uudet Audio Physic HHCM SL -keskialue-elementit ja uudet Double Surround -bassokaiuttimet ja keskibassoelementit on suunniteltu toimimaan ilman elementin rungon ”keskityshämähäkkiä”, jolloin vältetään tavanomaisille kaiutinmalleille ominainen epälineaarisuus.

WBT Plasma Protect -liittimet
Olemme tarkistaneet edelleen diskanttikaiuttimen ja keskiäänielementtien liitännät ja varustaneet ne WBT Plasma Protect -liittimillä. Jopa VCT-teknologiamme on saanut muodonmuutoksen: se sisältää nyt parannetut WBT -napaliittimet sekä äskettäin kehitetyt kondensaattorit, joissa on parannettu vaahtokuparihila matalaimpedanssista liitäntää varten.

Uusi Audio Physic PowerTrain™
siirtää tehokkaasti kineettistä energiaa ennennäkemättömillä tavoilla luoden uskomatonta musiikin laatua, joka on kuultava, jotta sen uskoisi.

Tekniset tiedot:

Herkkyys: 89 dB
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Suositeltu teho: 40 – 350 W
Taajuusvaste: 25 Hz – 40 kHz
Mitat (L/K/S): 250 x 1280 x 430 mm
Paino: 63 kg

Värivaihtoehdot:

  • Lasi valkoinen
  • Lasi musta
  • Lasi punainen
  • Lasi antrasiitti
  • Lasi hopeanharmaa
  • Lasi helmenvalkoinen
  • Pähkinä
  • Eebenpuu pianolakka
  • Ruusupuu pianolakka
Pintakäsittely

Lasi valkoinen, Lasi musta, Lasi punainen, Lasi antrasiitti, Lasi hopeanharmaa, Lasi helmenvalkoinen, Pähkinä, Eebenpuu, Eebenpuu pianolakka, Ruusupuu pianolakka

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.